ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η πρώην σύντροφός του είχε ενημερώσει τη μέλλουσα σύζυγό του για τα βίντεο

Ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει ανοίξει και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η πρώην σύντροφος του πρώην πλέον συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τα βίντεο με τις ιδιωτικές στιγμές τους, έκανε μια νέα συνταρακτική αποκάλυψη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η 30χρονη είπε ότι είχε ενημερώσει και τη μέλλουσα σύζυγο του Παναγιωτόπουλου σε συνάντηση που είχαν οι τρεις τους, την εποχή που έγινε η καταγγελία στις Αρχές.

«Σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…», είπε η 30χρονη.

 

Τα νέα στοιχεία για την εμετική δράση του Παναγιωτόπουλου

Στη συνέχεια, η 30χρονη κοπέλα έδωσε νέες λεπτομέρειες για την εμετική δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» λέγοντας πως είχαν άγνοια για ό, τι είχε συμβεί καθώς «δεν τους το είχε πει γιατί ντρεπόταν».

«Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ότι ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει», είπε η γυναίκα που έπεσε θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του Παναγιωτοπούλου.

«Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε»

«Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν.

Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε», συμπλήρωσε η 30χρονη.

Για τους Ράδιο Αρβύλα

«Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ», είπε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ακόμα αναδημοσιεύονται τα βίντεο

«Αντίστοιχα όπως σας είπα και χθες και εγώ δεν απευθύνθηκα σε δημοσιογράφους γιατί σκέφτηκα ότι θα τον καλύψουν και δεν θα με πιστέψουν. Πάλευα τρία χρόνια για να κατέβουν τα βίντεο και ακόμα αναδημοσιεύονται.

Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου και να σεβαστούν την ψυχολογία μου γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση να το σεβαστούν. Δεν είναι η ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες έστω και ανώνυμα ας μιλήσουν ή ας επικοινωνήσουν και με τη δικηγόρο μου», τόνισε η 30χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης

 Αρνείται τη δολοφονία και το δεύτερο έγκλημα που του αποδίδεται ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του στο ΒόλοΕλλάδα

Δεν παραδέχεται τη δολοφονία της Νίκης Μηλίνη – Τσιρογιάννη τον Αύγουστο του 2009 στη Νέα Ιωνία ο 39χρονος Βολιώτης, που προφυλακίστηκε για τον φόνο της νονάς του Ευθαλίας Αβραμίδο...

 Πάτρα – Εξαοατησαν ηλικιωμένη και πλήρωσε 17.000 ευρώ για «χειρουργείο» συγγενή τηςΕλλάδα

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι απάτες κατά των ηλικιωμένων με πρόφαση τα τροχαία ατυχήματα συγγενών τους. Θύμα καλοστημένης απάτης έπεσε ακόμη μία ηλικιωμένη στην Πάτρα με τους δράσ...

 Κρήτη – Στον εισαγγελέα οι δύο προφυλακισθέντες για την κακοκοποίηση και τον βιασμό του 19χρονου ΑμΕΑΕλλάδα

Στο δικαστικό Μέγαρο Χανίων οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο προφυλακισθεντες για την υπόθεση της κακοποίησης και βιασμού του 19χρονου , από το χωριό Γλώσσα στο δήμο Πλατανιά Κρήτης. Πρόκε...

Μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για ΜΕΘ στην Ελλάδα – Θα είχαν σωθεί 1.500 ζωές αν είχε λιγότερη πίεση το ΕΣΥΕλλάδα

Επιστημονικό paper με τίτλο: Συνολικό φορτίο ασθενών, περιφερειακές ανισότητες και ενδονοσοκομειακή θνητότητα διασωληνωμένων ασθενών COVID-19, δημοσίευσαν οι επιστήμονες Σωτήρης Τσ...

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 56χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του στη Νέα Μάδυτο ΘεσσαλονίκηςΕλλάδα

  Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι  σκότωσε την 55χ...