ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέοι πρόεδροι σε εννέα Δικηγορικούς Συλλόγους

Αναδείχθηκαν σήμερα για την επόμενη τετραετία νέοι πρόεδροι σε εννέα Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, ενώ σε δεύτερη ημέρα επαναληπτικών εκλογών περνούν αύριο οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά.

Οι 9 Δικηγορικοί Σύλλογοι στους οποίους ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία και ανέδειξαν νέους προέδρου είναι οι εξής:

Βέροιας: Επανεξελέγει πρόεδρος ο Φώτιος Καραβασίλειος (50.20%) και ήρθε δεύτερος στις επιλογές των συναδέλφών του ο Γεώργιος Χατζόγλου (49,80%)

Ηρακλείου: Εξελέγει νέος πρόεδρος ο Νικόλαος Λογοθέτης (52.69%) και ήρθε δεύτερη στις επιλογές των συναδέλφών της η Αικατερίνη Κοσμαδάκη (47,31%)

Θεσπρωτίας: Επανεξελέγει ο Νικόλαος Μπέζας (67.16%) και ήρθε δεύτερος στις επιλογές των συναδέλφων του ο Κωνσταντίνος Σιντόρης (26.76%)

Θηβών: Επανεξελεγει πρόεδρος η Σωτηρία Μανάρα- Μαυράκη (56,16%) και ήρθε δεύτερος στις επιλογές των συναδέλφων του ο Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους (28.95%)

Ιωαννίνων: Εξελέγει νέα πρόεδρος η Χριστίνα Τσέτσου (54.17%) και ήρθε δεύτερη στις επιλογές των συναδέλφών της η Μαρία Νάκα (45.83%)

Κατερίνης: Επανεξελέγει πρόεδρος η Ασημίνα Στρίμπα (53.08%) και ήρθε δεύτερος στις επιλογές των συναδέλφών του ο Κωνσταντίνος Μηλιός (46.92%)

Κοζάνης: Επανεξελέγει πρόεδρος ο Χρήστος Δημητρόπουλος (63.39%) και ήρθε δεύτερη στις επιλογές των συναδέλφών της η Μαρία Κωνσταντινίδου (36.61%)

Λαρίσης: Εξελέγει νέος πρόεδρος ο Τρύφων Τσάτσαρος (53.04%) και ήρθε δεύτερη στις επιλογές των συναδέλφών της η Νικολέττα Μπασδέκη (46.96%)

Ρόδου: Επανεξελέγει πρόεδρος ο Βασίλειος Περίδης (65,30%) και ήρθε δεύτερος στις επιλογές των συναδέλφών του ο Γεώργιος Μαυρομμάτης (34.70%)

Μικρή η προσέλευση των δικηγόρων στις κάλπες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για ανάδειξη νέου πρόεδρου

Από τους 23.427 Αθηναίους δικηγόρους που έχουν δικαίωμα ψήφου, προσήλθαν σήμερα πρώτη ημέρα του δεύτερου γύρου των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ) και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 3.119, ενώ την πρώτη ημέρα του α΄ γύρου (28.11.2021) είχαν προσέλθει και ψήφισαν 4.977 δικηγόροι.

Η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο από 7 π.μ. έως 7 μ.μ. και θα αναδειχθεί νέος πρόεδρος για την επόμενη τετραετία.

Οι επιλογές των Αθηναίων δικηγόρων είναι μεταξύ του απερχόμενου πρόεδρου Δημήτρη Βερβεσού που είχε λάβει στον πρώτο γύρο ποσοστό 29.37% και του Δημήτρη Αναστασόπουλου που είχε λάβει ποσοστό 21.63%.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Πάπας Φραγκίσκος: Το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα είναι πρόβλημα του κόσμου, μια κρίση που μας αφορά όλουςΕλλάδα

Υπενθυμίζοντας τα λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου κατά την κοινή τους και μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο επίσκεψη τους στη Λέσβο στις 16 Απριλίου του ...

ΚΙΝΑΛ: Ανδρουλάκης με Παπανδρέου στον δεύτερο γύρο - Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών Ελλάδα

Ευρύ προβάδισμα για τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90% της Επικράτειας. Στις κάλπες είχαμε αθρόα συμμετοχή-ρεκόρ 2...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα αποτελέσματα με καταμετρημένο 65% των ψήφων - Ξεκάθαρο προβάδισμα ΑνδρουλάκηΕλλάδα

Έσπασε κάθε ρεκόρ η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ για την εκλογή νέας ηγεσίας.   Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, με καταμετρημένο το 15% των ψήφων, οι ...

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ», με 275.000 ψηφοφόρους στις κάλπες για την εκλογή ηγεσίας - Παράταση μόνο όπου υπάρχουν ουρέςΕλλάδα

Κέρδισε το στοίχημα της προσέλευσης η Χαριλάου Τρικούπη - Περίπου 35% μεγαλύτερη η προσέλευση σε σχέση με το 2017 - Γύρω στις 10 το βράδυ τα πρώτα αποτελέσματα Το πρώτο στοίχημα γι...