ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοσχάτο – Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που παρενοχλούσε μαθήτριες

Για τις 2 Νοεμβρίου ορίστηκε να γίνει η δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, του 45χρονου καθηγητή γυμνασίου του Μοσχάτου, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 11χρονου κοριτσιού ότι της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της.

Την αναβολή της δίκης ζήτησαν οι συνήγοροι του 45χρονου άνδρα προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας ενώ ο καθηγητής του γυμνασίου στο Μοσχάτο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον καθηγητή καθώς η μαθήτρια ανέφερε τι συνέβη στον πατέρα της και εκείνος με τη σειρά του κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη του.

Σε αργία ο καθηγητής

Ο 45χρονος καθηγητής που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του ως εκπαιδευτικός μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης με πράξη που υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος καθηγητής, που δίδασκε σε γυμνάσιο του Μοσχάτου, κατηγορείται ότι ζήτησε από 11χρονη μαθήτρια να σηκώσει την μπλούζα της. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το κορίτσι είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα του σχολείου και μάζευε τα πράγματά του.

Τότε, ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πλησίασε το παιδί από πίσω, του είπε «έλα να  σου κάνω μασάζ» και στη συνέχεια άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη.

Μάλιστα δεν δίστασε να του πει «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο»!

Το κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε όσα είχαν γίνει.

Οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, είχε προκαλέσει παράπονα με τη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, υπήρχαν παράπονα μαθητριών για σεξιστική συμπεριφορά του καθηγητή, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες, ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και μπροστά σε όλα τα παιδιά τα κοιτούσε περίεργα.

Διαβάστε επίσης

Τελευταίο αντίο αύριο στη Φώφη Γεννηματά - Ο 17χρονος γιος της θα εκφωνήσει επικήδειοΕλλάδα

  Εθνικό πένθος κηρύσσεται, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ...

Προκλητική ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου: Το πένθος για τη Φώφη Γεννηματά δεν είναι λόγος να μην γίνει η παρέλασηΕλλάδα

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη,  σχολίασε με προκλητικό τρόπο ο Γρηγόρης Πετράκος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. «Όχι κύριοι. Το ...

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό του Μπαχρέιν – Συζήτησαν για την Αν. ΜεσόγειοΕλλάδα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Πρίγκιπα Διάδοχο και Πρωθυπουργό του Μπαχρέιν, Salman bin Hamad Al Khalifa, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης π...

Πέραμα – Αυτή είναι η δικογραφία – Λέξη λέξη οι καταθέσεις των αστυνομικώνΕλλάδα

Τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη στη φονική καταδίωξη στο Πέραμαπαρουσιάζουν οι επτά αστυνομικοί στις καταθέσεις που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης. Όπως προκύπ...

Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό – Οι ποινές στους δύο κατηγορούμενους για τον θάνατο του 13χρονου το 2014Ελλάδα

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και τεσσάρων μηνών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στους δύο κατηγορούμενους για την υπόθεση του θανάτου του 13...

Συναντήσεις Μητσοτάκη με επενδυτές – Στρατηγικού χαρακτήρα η σχέση με τη Σαουδική ΑραβίαΕλλάδα

Συναντήσεις με επιχειρηματίες της Σαουδικής Αραβίας που δραστηριοποιούνται ή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να δραστηριοποιηθούν επενδυτικά στην Ελλάδα θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κα...