ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φώφη Γεννηματά: Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για την απώλεια της

 

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο με συντρόφους και πολιτικούς αντιπάλους να στέλνουν τα μηνύματά τους.

 

Η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μόλις σε ηλικία 57 ετών.Είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου του 1964 και ήταν μητέρα τριών παιδιών.

 

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής (Α’ Αθήνας) με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Τον Απρίλιο του 2000 και στις 21 του ίδιου μήνα εξελέγη γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων. Στις 3 Οκτωβρίου του 2001, επανεξελέγη γραμματέας του προεδρείου της Βουλής.

 

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά.

«Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης. Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας».

«Με θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Την αποχαιρετώ με σεβασμό. Αλλά και πλημμυρισμένος από τις σκέψεις που προκαλεί ο τόσο άδικος και πρόωρος χαμός της. Γιατί η πολιτική υπάρχει για να είναι, πριν απ’ όλα, ανθρώπινη», τονίζει στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συμπληρώνει ότι: «Η Φώφη υπήρξε ένας μαχητής της ζωής, πολεμώντας με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες της υγείας της και τον εχθρό που χτύπησε την οικογένειά της. Και έμεινε όρθια ως το τέλος, υπηρετώντας το καθήκον της. Έγινε, έτσι, σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

«Κι έναν πόντο πιο ψηλά να πάτε άνθρωποι, ευχαριστώ θα σας πει ο Θεός», έγραψε ο αγαπημένος της ποιητής Οδυσσέας Ελύτης. Και η Φώφη ήταν ένας άνθρωπος που με τη δράση και το παράδειγμά της, πράγματι, ανέβηκε πολύ ψηλά.

Στα θερμά συλλυπητήρια όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων προς τα παιδιά, τον σύζυγο και τους δικούς της ανθρώπους, προσθέτω και τα δικά μου».

 

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος.Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους της», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΝΔ: Υπηρέτησε πιστά την πολιτική ζωή του τόπου, με πολιτική υπευθυνότητα και συνέπεια

«Σε όλη της τη ζωή, η Φώφη Γεννηματά υπήρξε δυναμική, αξιοπρεπής και γενναία. Υπηρέτησε πιστά την πολιτική ζωή του τόπου, με πολιτική υπευθυνότητα και συνέπεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Η μάχη της με τον καρκίνο συγκίνησε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και η είδηση της απώλειάς της μας συγκλονίζει. Στα παιδιά της, τον σύζυγο της, τους οικείους της και στο ΚΙΝΑΛ εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

 

Παπανδρέου: Οφείλουμε να εμπνευστούμε από την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα που έδειξε στη ζωή και την πολιτική της διαδρομή

«Με τη Φώφη δεν ήμασταν μόνο συναγωνιστές. Μοιραστήκαμε πολλές χαρούμενες και πικρές στιγμές της ζωής και της πολιτικής. Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο», αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου εξαίροντας τη μάχη που έδινε η Φώφη Γεννηματά.

«Η Φώφη Γεννηματά, πάλευε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την τελευταία στιγμή με απίστευτη γενναιότητα για την Παράταξη, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, όπως ο πατέρας και η μητέρα της», σημείωσε και τόνισε πως οφείλεται σεβασμός στη Φώφη Γεννηματά.

«Να εμπνευστούμε από την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα που έδειξε η ίδια στη ζωή και την πολιτική της διαδρομή.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Ανδρέα, την Αιμιλία, τον Γιώργο και την Κατερίνα».

 

Ανδρουλάκης: Ημέρα ανείπωτης θλίψης – Η Φώφη Γεννηματά αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη για το Κίνημά μας

«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων που στο πρόσωπό της έβλεπαν μια γενναία πολιτικό, με καθαρές και έντιμες θέσεις», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην ιστορία. Αφήνοντας πίσω της μεγάλη προσφορά και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το Κίνημά μας, αλλά και μια δημιουργική, αξιοπρεπή και γεμάτη ήθος πορεία στη δημόσια ζωή της πατρίδας μας», σημειώνει ο κ. Ανδρουλάκης και προσθέτει:

«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων που στο πρόσωπό της έβλεπαν μια γενναία πολιτικό, με καθαρές και έντιμες θέσεις που βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Ειδικά, για όλους εμάς που συμπορευτήκαμε μαζί της τα πιο δύσκολα χρόνια της Παράταξης, είναι μια ημέρα ανείπωτης θλίψης. Την αποχαιρετούμε με αγάπη. Η σκέψη μου σήμερα είναι στην οικογένειά της. Ελπίζω τα μηνύματα αγάπης και αναγνώρισης όλης της ελληνικής κοινωνίας να απαλύνουν έστω και λίγο τον πόνο τους».

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

«Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας» τονίζει σε δήλωσή του για τη Φώφη Γεννηματά , ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Στη δήλωσή του ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει:
«Ο θάνατος της Φώφης μας στέρησε έναν άνθρωπο που δεν περίσσευε στην Βουλή, μια γυναίκα που έβαζε φρένο στην άκρατη ανδροκρατία της πολιτικής σκηνής, μια ακόμα ελπίδα επικράτησης στο ευάλωτο της ύπαρξής μας. Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας».

 

Κ. Σημίτης: Μεγάλη η θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

«Όλοι στο χώρο μας αισθάνονται προσωπικά και πολιτικά μεγάλη θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός συμπλήρωσε ακόμη, ότι «έφυγε από τη ζωή πολύ πρόωρα, όπως κι ο πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς. H παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου χαρακτηρίστηκε από ευπρέπεια, σοβαρότητα και προσφορά».

 

Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά  με σεβασμό στη συνεπή πορεία της, στην αξιοπρεπή  πολιτική της διαδρομή, στη γενναιότητα με την οποία έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της. Στην οικογένειά της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου», ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Ν. Δένδια για τη Φ. Γεννηματά

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

 

Το αντίο του Αντώνη Σαμαρά

«Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις. Το να αποχαιρετήσω την Φώφη Γεννηματά, μια νέα γυναίκα, μητέρα, σύζυγο, συμπατριώτισα κι άξια πολιτικό, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια! Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλληπητήρια. Ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον άνθρωπο και πολιτικό Φώφη Γεννηματα. Αιωνία της η μνήμη!».

 

Κουτσούμπας : Την αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό 

Τη Φώφη Γεννηματά αποχαιρέτησε, σε δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, την οποία αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ» αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο κ. Κουτσούμπας.

 

Βαρουφάκης:«Μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω»

Ως έναν άνθρωπο που «δεν περίσσευε στη Βουλή» και μία γυναίκα που «έβαζε φρένο στην ανδροκρατία της πολιτικής σκηνής» χαρακτηρίζει τη Φώφη Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει «μετανιωμένος» επειδή δεν προσπάθησε να τη γνωρίσει καλύτερα.

Η ανακοίνωση του Γιάνη Βαρουφάκη

«Ο θάνατος της Φώφης μας στέρησε έναν άνθρωπο που δεν περίσσευε στη Βουλή, μια γυναίκα που έβαζε φρένο στην άκρατη ανδροκρατία της πολιτικής σκηνής, μια ακόμα ελπίδα επικράτησης στο ευάλωτο της ύπαρξής μας. Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας».

 

Βελόπουλος: Έδωσε μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε αυτή την μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια μέχρι την ύστατη στιγμή. Θα την θυμόμαστε με σεβασμό».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, με την οποία είχαμε άψογη συνεργασία το διάστημα που διατέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας», ανέφερε.

«Θα τη θυμόμαστε για την αφοσίωση στις ιδέες της και τον πολιτικό της πολιτισμό. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της».

 

Αβραμόπουλος για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά: “Υπήρξε μαχήτρια ιδεών, αγωνίστρια ζωής”

Σε δήλωσή του για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά ο πρώην Επίπτροπος της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε τα εξής:  “H Φώφη Γεννηματά υπήρξε μαχήτρια ιδεών, αγωνίστρια ζωής. Σφραγίζει τη ζωή της με γενναιότητα, ευθύνη, αξιοπρέπεια και ήθος. Την αποχαιρετούμε με αγάπη και τιμή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της”.

 

Κεγκέρογλου: «Φώφη, ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες. Το πρότυπό σου θα είναι διαχρονικά επίκαιρο»

«Καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε το δρόμο της ευπρέπειας, της γενναιότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς που χάραξε. Ιδιαίτερα, να συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει πραγματικότητα το σχέδιό της για την αναγέννηση του ΕΣΥ που υποστήριξε με ΠΑΘΟΣ», τονίζει σε δήλωση του, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου ευχαριστώντας τη Φώφη Γεννηματά για όλα όσα προσέφερε.

«Το πρότυπό σου θα είναι διαχρονικά επίκαιρο. Η απώλεια είναι μεγάλη. Είμαστε συγκλονισμένοι. Η Φώφη Γεννηματά, η Πρόεδρος μας, έφυγε, αλλά η παρακαταθήκη της είναι παρούσα», συμπληρώνει ο κ. Κεγκέρογλου επισημαίνοντας το δημοκρατικό της ήθος, τη αγωνιστικότητα της και το όραμά της για μια ΔΙΚΑΙΗ κοινωνία, που «αποτελούν την κληρονομιά της για το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, για την Ελλάδα και όλη την Ελληνική κοινωνία και κυρίως για την οικογένειά της».

 

«Αντίο» του αθλητισμού

O αθλητικός κόσμος στην Ελλάδα έσπευσε μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία να εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών.  «Ένας νέος άνθρωπος, που πάλεψε με θάρρος επί μακρόν στην προσωπική του περιπέτεια και με ήθος και αξιοπρέπεια στον δημόσιο βίο του, έχασε σήμερα τη μάχη,» τονίζει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΑΕΚ, η ΚΑE Oλυμπιακός, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Άρης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο κάποιοι από τις αθλητικές ομάδες που εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.  

 

Αναλυτικά: 

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει: «Ένας νέος άνθρωπος, που πάλεψε με θάρρος επί μακρόν στην προσωπική του περιπέτεια και με ήθος και αξιοπρέπεια στον δημόσιο βίο του, έχασε σήμερα τη μάχη. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία «έφυγε» νωρίς, προκαλώντας μεγάλο πόνο πρώτα και κύρια στους οικείους της. Προς αυτούς εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας, μαζί με την ειλικρινή μας πεποίθηση ότι η εκλιπούσα αποτέλεσε μια έκφραση ψυχραιμίας και ενότητας στην πολιτική σκηνή της χώρας».

Τη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά εξέφρασε με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία έδωσε με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο και αποτέλεσε παράδειγμα για όλους σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωής της!», ανέφερε στο post της η Ένωση. «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια!», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ. 

Η KAE ΑΕΚ εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά. «Ο αγώνας, η αξιοπρέπεια και η διαδρομή της Γυναίκας, της Μητέρας, της Πολιτικού συνιστούν φωτεινό παράδειγμα για όλες και όλους. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη».

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο “Twitter” η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά με τα εξής λόγια: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, δίνοντας γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…». 

H KAE Παναθηναϊκός εξέδωσε την εξής συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη με την ασθένειά της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, που «έφυγε πρόωρα από τη ζωή λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10), σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με την ασθένειά της». Όπως καταλήγει η ανακοίνωση, «…εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Άρης τόνισε: «Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Η αξιοπρέπειά της ως άνθρωπος και πολιτικός και η γενναιότητα με την οποία έδωσε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει… ». 

Διαβάστε επίσης

Κλείνει για μία εβδομάδα η Βουλή σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Φώφης ΓεννηματάΕλλάδα

  Χρήστος Μπόκας   Την αναβολή όλων των κοινοβουλευτικών εργασιών της τρέχουσας εβδομάδας ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού της μνήμης της Φώφης Γεννηματά ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλή...

Πέραμα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον 20χρονο – Έφερε δύο τραύματα σε πνεύμονα και κοιλιάΕλλάδα

Νεότερα υπάρχουν για την υπόθεση της καταδίωξης στο Πέραμα που οδήγησε στον θάνατο του 20χρονου Ρομά και στον τραυματισμό του 15χρονου, που επίσης βρισκόταν στο όχημα, από πυρά αστ...

Σεισμός στην ΑττικήΕλλάδα

Σεισμός έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αττική. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση ήταν της τάξης των 2,9 Ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη ...

Ανδρέας Τσούνης – Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά μέχρι το τέλος – Στήριγμά της στη μάχη με τον καρκίνοΕλλάδα

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ήταν το στήριγμα της προέδρου του ...

Φώφη Γεννηματά – Λουλούδια στο έδρανό της και ενός λεπτού σιγή στη ΒουλήΕλλάδα

Λουλούδια στο έδρανο στο οποίο καθόταν στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά άφησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνστανίνος Τασούλας, αποτίοντας φόρο τιμής στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, η οποία έφυγε από...

Ναυάγιο κλασικών χρόνων που εντοπίσθηκε το 2019 στο στενό Κυθήρων - Νεάπολης διερευνήθηκε φέτος αρχαιολογικάΕλλάδα

Ναυάγιο κλασικών χρόνων, που είχε εντοπισθεί το 2019 στο στενό Κυθήρων-Νεάπολης σε βάθος 222 μ. στο πλαίσιο της οπτικής διασκόπησης για την καλωδίωση μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας...

Φώφη Γεννηματά – Την Τετάρτη η κηδεία της – Λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη ΑθηνώνΕλλάδα

Την Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία της  Φώφης Γεννηματά , η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τε...