ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεκάδες μηνύματα αποχαιρετισμού στη Φώφη Γεννηματά

Συγκλονισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος της χώρας, μετά την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Μηνύματα θλίψης και οδύνης, εξέδωσαν σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμης της χώρας και προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής. 

ΠτΔ:  Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με δήλωσή της αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήρια της.

Ειδικότερα, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης. Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας».

 
 
Κ. Σημίτης: Μεγάλη η θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

«Όλοι στο χώρο μας αισθάνονται προσωπικά και πολιτικά μεγάλη θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός συμπλήρωσε ακόμη, ότι «έφυγε από τη ζωή πολύ πρόωρα, όπως κι ο πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς. H παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου χαρακτηρίστηκε από ευπρέπεια, σοβαρότητα και προσφορά».

 

 Το ΜέΡΑ25 αποχαιρετά με σεβασμό τη Φώφη Γεννηματά

«Η Φώφη Γεννηματά έχασε τη Μεγάλη Μάχη, μια μάχη που την έδωσε γενναία. Το ΜέΡΑ25 την αποχαιρετά με σεβασμό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

 

Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά  με σεβασμό στη συνεπή πορεία της, στην αξιοπρεπή  πολιτική της διαδρομή, στη γενναιότητα με την οποία έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της. Στην οικογένειά της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου», ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

 

 Ντ. Μπακογιάννη: Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους

Συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, δήλωσε μέσω ανάρτησή της στο twitter, η Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της.

Συγκεκριμένα, η κα Μπακογιάννη έγραψε στην ανάρτησή της: «Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της.

 

Συλλυπητήρια δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Η Φώφη Γεννηματά έδινε επί χρόνια, με αξιοπρέπεια, μια σκληρή προσωπική μάχη που δυστυχώς έχασε πρόωρα. Ο ελληνικός λαός ήταν δίπλα της στη μάχη αυτή. Τώρα θα αναπαυθεί στην αγκαλιά των γονιών της και στην καρδιά των παιδιών της και όλης της οικογένειάς της, στην οποία εκφράζω τα συλλυπητήρια μου. Καλό της ταξίδι», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αποχαιρετώντας τη Φώφη Γεννηματά.

 

Β. Κικίλιας για θάνατο Φ. Γεννηματά: «Η Ελλάδα πενθεί»

«Είμαι συγκλονισμένος με τον τρόπο που έφυγε η Φώφη Γεννηματά. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω από κοντά και να εκτιμήσω την αξιοπρέπειά της, και την ευγένειά του χαρακτήρα της. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Η Ελλάδα πενθεί». Αυτό τονίζει σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

Φώφη Γεννηματά – Λουλούδια στο έδρανό της και ενός λεπτού σιγή στη ΒουλήΕλλάδα

Λουλούδια στο έδρανο στο οποίο καθόταν στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά άφησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνστανίνος Τασούλας, αποτίοντας φόρο τιμής στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, η οποία έφυγε από...

Ναυάγιο κλασικών χρόνων που εντοπίσθηκε το 2019 στο στενό Κυθήρων - Νεάπολης διερευνήθηκε φέτος αρχαιολογικάΕλλάδα

Ναυάγιο κλασικών χρόνων, που είχε εντοπισθεί το 2019 στο στενό Κυθήρων-Νεάπολης σε βάθος 222 μ. στο πλαίσιο της οπτικής διασκόπησης για την καλωδίωση μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας...

Φώφη Γεννηματά – Την Τετάρτη η κηδεία της – Λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη ΑθηνώνΕλλάδα

Την Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία της  Φώφης Γεννηματά , η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τε...

Γλυκά Νερά – Νέα αποκάλυψη – Ο Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν από την ΚαρολάινΕλλάδα

Νέες λεπτομέρειες για τις σχέσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς σε αυτές αναζητείται το τρίτο πρόσωπο, το οποίο υποπτευόταν η άτυχη Καρολάιν ό...

Συγκλονισμένος ο Μητσοτάκης από τον θάνατο της Γεννηματά – Ακυρώνει την περιοδεία του στα ΔωδεκάνησαΕλλάδα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκλονισμένος πληροφορήθηκε στη Σαουδική Αραβία όπου μόλις έφθασε για διήμερη επίσκεψη, τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ο Πρωθυπουργός τροποποιε...

Πέθανε η Φώφη ΓεννηματάΕλλάδα

Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών.   Σε πέν...

Σχολεία: Θα μιλήσει ποτέ κανείς για τους «κακοποιημένους» εκπαιδευτικούς;Ελλάδα

Πολλές φορές για κάποιους εκπαιδευτικούς το σχολείο μοιάζει με κόλαση καθώς οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ δεν αποτελούν στοιχείο της δημόσιας συζήτησης, είναι μεγάλες και γι...