ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο - Πόσο θα κρατήσει o ζεστός καιρός

 

Καλλιάνος: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα θυμίζει καλοκαίρι -Ενδέχεται το θερμόμετρο να ξεπεράσει τους 35 βαθμούς

 

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό 

 

-Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια με σταδιακή βελτίωση

-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

-Οι άνεμοι στα πελάγη στα 4 με 5 μποφόρ και μόνο τοπικά στα νότια θα φτάνουν τα 6 μποφόρ

 

Καλλιάνος: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα θυμίζει καλοκαίρι -Ενδέχεται το θερμόμετρο να ξεπεράσει τους 35 βαθμούς

 

Για επιστροφή σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες κάνει λόγο ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος με νέα του ανάρτηση για τον καιρό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος τονίζει πως «έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο», καθώς οι θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια - βορειοδυτική Αφρική, θα καλύψουν μεγάλο μέρος της Μεσογείου και από την Παρασκευή σταδιακά θα αρχίσουν να μας επηρεάζουν με κορύφωση της ζέστης μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο.

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να μπήκε με βροχές και σχετικά απότομη πτώση της θερμοκρασίας, ωστόσο ο καιρός φαίνεται πως θα «φορέσει» για λίγο τους καλοκαιρινά του.

Ο καιρός θα θυμίζει πάλι καλοκαίρι

Ο Γιάννης Καλλιάνος σημειώνει πως η θερμοκρασία ενδεχομένως να αγγίξει και πάλι τους 37 βαθμούς Κελσίου, αν και πιο ακριβή πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο θα μπορούμε να κάνουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Τι αλλάζει στο σχολείο το 2021-2022Ελλάδα

Το υπουργείο Παιδείας παρουσιάζει όλες τις αλλαγές που θα ισχύσουν από τη φετινή σχολική χρονιά στα σχολεία όλης της χώρας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:  Ένα σχ...

Υπό την αιγίδα και τη χορηγία της Περιφέρειας Αττικής η απονομή Χρυσών Σκούφων 2021Ελλάδα

  Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάπτυξη, τον θεματικό τουρισμό και τη διεθνή ενίσχυση του brand name της Αττικής»   Στην προτεραι...