ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατέπεσε αεροσκάφος τύπου Cessna 172 στη Σάμο - Νεκροί και οι 2 ισραηλινοί επιβαίνοντες

Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο ισραηλινοί επιβαίνοντες (ένας άντρας και μια γυναίκα) του αεροσκάφους τύπου Cessna 172, το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου, ανοιχτά από το Ποτοκάκι, νότια του αεροδρομίου, το απόγευμα της Δευτέρας. 

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση από το Ισραήλ με προορισμό το νησί της Σάμου. Τα ίχνη του χάθηκαν πάνω από το νησί, καθώς φαίνεται ότι αντιμετώπισε πρόβλημα λίγο πριν την προσγείωση.


Έπειτα από έρευνες που έγιναν από πλωτό του Λιμενικού Σώματος, σκάφος της Frontex κι αλιευτικά, βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους και οι σοροί των δύο Ισραηλινών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους κατά την προσπάθεια προσγείωσής του στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος» προηγήθηκε έκρηξη, πιθανότατα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να κομματιαστεί.

 

naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την τρίτη δόση - 140.000 έφηβοι και παιδιά έχουν εμβολιαστείΕλλάδα

Αύξηση των εμβολιασμών στις ηλικίες κάτω των 35 ετών παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ...

Τροποποιούνται τα μέτρα που αφορούν συναυλίες, θερινά σινεμά και ανοιχτά θέατρα Ελλάδα

Τροποποιήσεις των υγειονομικών μέτρων που αφορούν στον  πολιτισμό και τους χώρους ψυχαγωγίας  αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα σύμφωνα με πληροφορίες του  protothema.gr. ...