ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: «Μη με σκοτώσεις σε παρακαλώ..», τα τελευταία λόγια της άτυχης γυναίκας - Ομολόγησε τη δολοφονία της ο 48χρονος δράστης (βίντεο)

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη στυγερή δολοφονία - Συνελήφθη ο 48χρονος δράστης – «Μη με σκοτώσεις σε παρακαλώ..», τα τελευταία λόγια της άτυχης γυναίκας - Τι λένε οι γείτονες και οι φίλοι της για την σχέση του θύματος με τον δράστη - Δείτε βίντεο..

 

Ανακοίνωση για τη στυγερή δολοφονία της 55χρονης από τον ίδιο της τον σύντροφο στο σπίτι της στην ανατολική Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

 
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, ο 48χρονος Γεωργιανός σκότωσε την άτυχη γυναίκα με πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο δράστης εντοπίστηκε σε περιοχή της Καλαμαριάς το απόγευμα και προσήχθη στη ΓΑΔΘ όπου ομολόγησε την πράξη του, ενώ σε αδόμητο οικόπεδο στην Ανάληψη βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία ο ίδιος έβαλε φωτιά.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2021), στην περιοχή της Ανάληψης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο συμβίος του θύματος. Πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη γυναίκα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, σε αδόμητο οικόπεδο στην περιοχή της Ανάληψης, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία είχε τεθεί φωτιά που κατασβήστηκε από περίοικους προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 
Στο μεταξύ, βίντεο – ντοκουμέντο από τη σύλληψη του γυναικοκτόνου στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

 
Ο δράστης το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Βρέθηκε να κοιμάται δίπλα σε ένα άδειο μπουκάλι με αλκοόλ, σε μια αλάνα για αυτοκίνητα.
 
 
 


 
Όπως περιέγραψαν άνθρωποι της περιοχής, ο δράστης φαίνεται πως σκούπισε τα χέρια του από τα αίματα σε χαρτιά και στη συνέχεια να ξάπλωσε κάτω από τα δέντρα κοντά στη θάλασσα.

Μάλιστα, στο σημείο βρισκόταν από νωρίς και τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων που τον έβλεπαν από τα σπίτια τους.

 
Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία της 55χρονης σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια γειτόνων μπήκαν στο διαμέρισμα του φρικτού εγκλήματος από τον ακάλυπτο χώρο με τη χρήση σκάλας. Ο 55χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε φύγει τρέχοντας.
 
 

 

Γείτονες τον είχαν δει με αίματα στα χέρια να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Φίλες του θύματος είπαν ότι το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα και αυτός «ήταν επιθετικός», ενώ η ίδια ήθελε να τον χωρίσει.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου μισή ώρα πριν την δολοφονία, το πρώην ζευγάρι τσακωνόταν έντονα.

Τα τελευταία λόγια της άτυχης Γεωργιανής, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thesstoday.gr, ήταν «σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις».

Όπως αναφέρει φίλη του θύματος, η 55χρονη ήταν ένα δυνατό άτομο που δούλευε σκληρά ως οικιακή βοηθός, και της είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της, αλλά και τη διάθεσή της να τον χωρίσει.

Συχνά ακουγόταν φασαρία στη γειτονιά πρόσθεσε, με αποτέλεσμα να καλέσουν δυο – τρεις φορές την αστυνομία.

Η ίδια ανέφερε ότι ο δράστης έπινε και έβριζε, ενώ ανέφερε πως δούλευε σε οικοδομές.

 
 
 
 
Πηγή: protothema

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη καταγγελία: Κατέβασαν από πλοίο μητέρα με γιο ΑμΕΑ στην Κέρκυρα Ελλάδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που εξοργίζει, κατήγγειλε μία μητέρα που κατέβασαν μαζί με τον γιο της που είναι άτομο με αναπηρία από πλοίο στην Κέρκυρα. Η μητέρα καταγγέλλει για απαρά...

Από 13 Σεπτεμβρίου τα νέα μέτρα - Τι θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους - €10 τα rapid test - Πού απαιτείται μάσκαΕλλάδα

  «Χρειαζόμαστε ακόμη ένα εκατ. εμβολιασμούς», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας - Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις για τους ανεμβολίαστους – Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες σε κλειστούς ...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι καθαρισμοί των ρεμάτων από τα συνεργεία της Περιφέρεια ΑττικήςΕλλάδα

  Γ. Πατούλης: « Με στοχευμένες δράσεις δίνουμε έμφαση στην πρόληψη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, με στόχο την καλύτερη θωράκιση της Αττικής και των πολιτών από τυχόν πλημμυρι...

Πέθανε ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος – Συγκινητική ανάρτηση του γιου του ΗρακλήΕλλάδα

  Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος. Νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στον Ευαγγελισμό.   Όπως έγραψε στο Facebook ο γιος του, Ηρακλής σε μια συγκινητική ανάρτ...

Μπλόκο στους ανεμβολίαστους σε κλειστούς χώρους, με τεστ στη δουλειά - Πόσο θα κοστίζουν  τα rapid testΕλλάδα

  Μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας, με εστίαση στους ανεμβολίαστους, θα ανακοινώσει η κυβέρνηση στις 12 το μεσημέρι.   Συγκεκριμένα, οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων θα γίνουν α...

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην περιοχή Κάζα στα Βίλια -Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικέςΕλλάδα

  Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Κάζα στα Βίλια Αττικής, που είναι σε ύφεση.   Ειδικότερα, επιχειρούν 220 πυρο...