Ένας 21χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε 20χρονο τα ξημερώματα στην Άνω Καμήλα Σερρών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το voria, το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε νωρίς τα ξημερώματα, γύρω στη μια και τέταρτο, σε ένα παρκάκι όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων ήταν εκεί και μερικοί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, για άγνωστο- μέχρι στιγμής- λόγο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρι και να το καρφώσει στην καρδιά του 20χρονου θύματος, όπως αναφέρεται στην κρατική τηλεόραση.
ΑΠΕ ΜΠΕ