ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του αστυνομικού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης, στην Ηλιούπολη.


Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

 

 

 

"Η 9χρονη ζούσε στο κολαστήριο της Ηλιούπολης"Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 19χρονης γυναίκας, προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό για τον εφιάλτη που έζησε. Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό αναμένεται να καταθέσει στις αρχές η πρώην σύντροφός του. Μέσω της δικηγόρου της, Ελισσάβετ Τσέρτου, η μητέρα της ανήλικης κόρης του προφυλακισμένου αστυνομικού κάνει λόγο για "σκοτεινή" υπόθεση και καταγγέλλει ότι "με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια".

 

"Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του" αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δικηγόρος, σημειώνοντας πως η μητέρα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, "έσπασε" τη σιωπή της και θα διεκδικήσει την επιμέλεια.

"Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη", αναφέρει επίσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δικηγόρου:


"Στη «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

 

 


Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της.

Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη".

 

 

Νέα καταγγελία για τον αστυνομικό: Με πίεζε να εκδίδομαι έναντι αμοιβής

Στο μεταξύ, στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται η πρώτη κατάθεση γυναίκας –πλην της 19χρονης- σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Υπό άκρα μυστικότητα η γυναίκα εμφανίστηκε στην αστυνομία και κατέθεσε σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού. Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου.

Η γυναίκα κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πολιορκούσε για καιρό τη γυναίκα, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε στις πιέσεις και βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τον 39χρονο.

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του 39χρονου είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου. Η κατάθεση χαρακτηρίζεται «δεμένη», με τις αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα.

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την αστυνομία στη δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

 

 

enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Βόλος: Ελεύθερος υπό περιορισμούς αφέθηκε φροντιστής ομάδας κατόπιν κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση παιδιώνΕλλάδα

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 30χρονος πρώην φροντιστής σε ακαδημία ποδοσφαίρου, που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος και προσβολή της γενε...

Κοροναϊός: Αυτά τα νησιά κινδυνεύουν με lockdown εν μέσω καλοκαιριού – Τι θα συμβεί αν «κοκκινίσουν»Ελλάδα

Ένα βήμα πριν τα τοπικά lockdown βρίσκονται αρκετές νησιωτικές περιοχές της χώρας, την ώρα που τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται και οι επιστήμονες προβλέπουν έως και 10.000 μο...

Σάμος: Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβέστες – Εμπρησμό καταγγέλλει ο δήμαρχοςΕλλάδα

Συνεχίζει για δεύτερη μέρα, να καίει δασική έκταση,  η φωτιά στη Σάμο με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για τον περιορισμό της. Με το πρώτο φως της ημέρας οι πιλότοι των...

Μετάλλαξη Δέλτα: Διπλασιάστηκε σε μια εβδομάδα η παρουσία της στα λύματα της ΘεσσαλονίκηςΕλλάδα

Ανησυχητικά για την πορεία του κοροναϊού είναι τα στοιχεία που έρχτονται από την Θεσσαλονίκη, όπου μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, διπλασιάστηκε η παρουσία της μετάλλαξης Δέλτα στο ιικ...

Γεωργιάδης: Θα γίνουν απολύσεις ανεμβολίαστων υπαλλήλων - Το παράδειγμα που χρησιμοποίησεΕλλάδα

Σίγουρα θα γίνουν απολύσεις ανεμβολίαστων υπαλλήλων είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, "θα γίνουν σίγουρα απολύσεις, αναπόφε...