ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με παράλυση στα κάτω άκρα γιατρός μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου

 

Με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ένας από τους γιατρούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr χθες έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στην μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.
Δεύτερο περιστατικό στην Κέρκυρα

Αυτός είναι ο δεύτερος γιατρός που εμφανίζει παράλυση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Υπενθυμίζουμε ότι τα ίδια συμπώματα εμφάνισε και μία 42χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα.

Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση του γεγονότος με τον εμβολιασμό της για COVID-19, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού για την 42χρονη νοσηλεύτρια.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διακριβωθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Διαβάστε επίσης

Έως το πρωί της Τετάρτης θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις σε Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες και ΚρήτηΕλλάδα

Οι πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις, που σημειώνονται από το βράδυ της Δευτέρας σε Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη, κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια», και οι οποίες έ...

Φονική κακοκαιρία με δύο νεκρούς: Κόκκινος συναγερμός από την πολιτεία για αποφυγή μετακινήσεωνΕλλάδα

Φονική αποδεικνύεται η επέλαση της «Μήδεια», με τη χώρα να μετρά μέσα σε λίγες ώρες δύο νεκρούς σε Κρήτη και Εύβοια. Οι περιοχές αυτές, πέρα από την Αττική, βρίσκονται στο επίκεντρ...

HuffPost: Έλληνες επιστήμονες ανοίγουν τον δρόμο για την αντιμετώπιση νευροεκφυλιστικών ασθενειώνΕλλάδα

Τρισδιάστατα μοντέλα- δομές που προσομοιάζουν την οργάνωση και συμπεριφορά του ανθρώπινου νευρικού ιστού κατασκευάζουν ερευνητικές ομάδες του Ινστιτούτου Χημικών Διεργασιών και Ενε...