Αγία Βαρβάρα: Εξαφανισμένος ο ένοπλος - Έγινε «καπνός» παρά τον αστυνομικό κλοιό

Κατάφερε να εξαφανιστεί ο άνδρας που άνοιξε πυρ σήμερα 28/12 το μεσημέρι στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί τον ψάχνουν τώρα σε σπίτια συγγενών και φίλων του στην ευρύτερη περιοχή, αφού κατόρθωσε να διαφύγει από την πολυκατοικία που πίστευαν ότι είχε «ταμπουρωθεί».


Μέσα από έναν αστυνομικό κλοιό που κάλυπτε τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα, κατόρθωσε να εξαφανιστεί ο 40χρονος, που το μεσημέρι πυροβόλησε εναντίον δύο ατόμων στην Αγία Βαρβάρα και στην συνέχεια κατέφυγε στο διαμέρισμα του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, πάνοπλοι άνδρες των ΟΠΚΕ, ομάδα της ΕΚΑΜ αλλά και τέσσερεις διμοιρίες των ΜΑΤ, έζωσαν ολόκληρη την περιοχή απομακρύνοντας τους πάντες, ακόμη και τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία, προκειμένου να προχωρήσουν στην σύλληψη του.

 


Για τουλάχιστον μισή ώρα από το μεγάφωνο περιπολικού μεταδίδονταν μηνύματα που καλούσαν όλους τους κατοίκους της περιοχής να μπουν στα σπίτι τους και να μην μένουν σε μπαλκόνια, παράθυρα και ταράτσες, για την ασφάλεια τους.

Στο μεταξύ όμως δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον 40χρονο που υποτίθεται ότι είχε «ταμπουρωθεί» στο διαμέρισμά του, στις εργατικές πολυκατοικίες που βρίσκονται στην οδό Βουτένης.

Τελικά λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ομάδες της ΕΚΑΜ με αντιβαλλιστικές ασπίδες  μπήκαν  στην πολυκατοικία και ερευνήσαν όλα τα διαμερίσματα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όπως αποδείχθηκε ο 40χρονος ένοπλος είχε κατορθώσει να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Τώρα την υπόθεσή έχουν αναλάβει αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι προσπαθούν να τον εντοπίσουν σε σπίτια συγγενών και φίλων του στην ευρύτερη περιοχή.

 

Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβεβαίωση Μητσοτάκη προς συνταξιούχους για φάρμακα: "Και το 2021 θα είναι δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση"Ελλάδα

Τη διαβεβαίωση ότι «εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν και το 2021 δωρεάν τα φάρμακά τους, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση ή συμμετοχή» έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος...

Συναγερμός στην Κάλυμνο: Αρραβώνας έσπειρε τον κορωνοϊό -28 κρούσματα στο νησίΕλλάδα

Συναγερμό έχουν σημάνει στην κοινωνία της Καλύμνου οι τελευταίες εκθέσεις του ΕΟΔΥ, καθώς τα στοιχεία για την διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα είναι ανησυχητικά. Στην χθεσινή ...

Εμβόλιο και αλλεργίες: Τι ισχύει για περιπτώσεις με αναφυλαξία -Η απάντηση της Μαρίας ΘεοδωρίδουΕλλάδα

Στο ενδεχόμενο εμφάνισης αλλεργίας στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου στην ενημέρωση για την πορεία των εμβολια...

Αυτό είναι το πιστοποιητικό του εμβολιασμού -Ποια στοιχεία αναγράφειΕλλάδα

Πιστοποιητικό εμβολιασμού θα λαμβάνουν οι πολίτες που κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Εικόνα από το πιστοποιητικό εμβολιασμού παρουσίασε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ...