ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Βιασμός και πορνογραφία στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας καθώς απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών κι έκθεση σε κίνδυνο στην 33χρονη, η οποία πήρε την 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.


Η «κοκκινομάλλα» μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον εισαγγελέα.

Σεξουαλικά φαίνεται πως ήταν τα κίνητρα της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη, η οποία συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.


Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Η Μαρκέλλα εξακολουθεί να παραμένει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου στηρίζεται από ψυχολόγους. Αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων, αναφορικά με την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της Μαρκέλλας, καθώς και με τη χρονική στιγμή που αυτές χορηγήθηκαν. Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη σε έχει συνήγορο υπεράσπισης και αναμένεται να της ανατεθεί από το δικαστήριο.

Νωρίτερα, όπως έκανε γνωστό η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, στο κορίτσι χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες έβαλαν μέσα σε ρόφημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: libre.gr

Διαβάστε επίσης

Κατάθεση Ερώτησης Ν. Μανωλάκου για την κατάργηση των Εικαστικών από το Πρόγραμμα των ΛυκείωνΕλλάδα

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε σήμερα 18 Ιουνίου 2020 Ερώτηση στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, ...

Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»: Αυτά είναι τα 20 μεγαλύτερα έργα -Σε ποιες περιοχές θα γίνουν - Και τα 20 μικρότεραΕλλάδα

  Στα επόμενα χρόνια 2,5 δισ. ευρώ θα μετατραπούν σε χιλιάδες έργα σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια και θα δημιουργήσουν περί τις 40.000 νέες θέσεις απασχόλησης, όπως τόνισε ο π...

Ζαχάροβα για δηλώσεις Πάιατ: Η Ρωσία δεν είναι οπαδός της πολιτικής «διαίρει και βασίλευε»Ελλάδα

Σχόλιο της επίσημης εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας κας Μαρίας Ζαχάροβα για τις δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα, ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η ...

«Βραχυκύκλωμα» στο Taxisnet: Οφειλές που έχουν πληρωθεί εμφανίζονται ως ανεξόφλητες - Οι εξηγήσεις της ΑΑΔΕΕλλάδα

Εξηγήσεις προς τους φορολογούμενους που είδαν εξοφλημένες οφειλές να… επανεμφανίζονται στο Taxisnet έστειλε η ΑΑΔΕ. Τα emails της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ...

Επανακαταθέτει το ΚΚΕ την τροπολογία του για επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιάΕλλάδα

«Να επανέλθει τώρα ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ σε όλα τα νησιά. Αυτό το δίκαιο αίτημα των νησιωτών τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να ικανοποιηθεί άμεσα ώστε να δώσει μια μικρή ανάσα ...

Κορονοϊός: Τα νέα πρόστιμα για καταστήματα - «Λουκέτο» έως τρεις μήνεςΕλλάδα

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους, καθώς και τα πρόστιμα που θα επιβάλλοντ...

Η σωματική δραστηριότητα αποτρέπει 4.600 πρόωρους θανάτους στην Ελλάδα ετησίωςΕλλάδα

Τουλάχιστον 3,9 εκατομμύρια πρόωροι θάνατοι αποφεύγονται κάθε χρόνο παγκοσμίως από ανθρώπους που είναι σωματικά δραστήριοι, σύμφωνα με μια νέα διεθνή μελέτη από Βρετανούς επιστήμον...