Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Οκτωβρίου, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Επιδαύρου, κοντά στο ξωκλήσι της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας, στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας περίπου 50 ετών δέχθηκε πυροβολισμούς κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Άργους.
Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας πολλαπλά τραύματα από σφαίρες στα πόδια και στο πρόσωπο.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, καθώς και για τη διερεύνηση των συνθηκών και των αιτιών του περιστατικού.











