ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Παναθηναϊκοί ψηφίζουν σήμερα για την Διπλή Ανάπλαση

Η πιο σημαντική μέρα των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό έφτασε! Στις 12 το μεσημέρι ανοίγουν οι κάλπες και 4.284 μέλη καλούνται να ψηφίσουν για τη Διπλή Ανάπλαση.
Η σημερινή ημέρα είναι σίγουρο πως θα μνημονεύεται για χρόνια στην ιστορία του Τριφυλλιού. Είτε θετικά, είτε αρνητικά, ανάλογα με τη σκοπιά που αντιμετωπίζει κανείς το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης. Και είναι βέβαιο πως θα επηρεάσει το μέλλον του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. 


Τα 4.284 εγγεγραμμένα μέλη στον Ερασιτέχνη με δικαίωμα ψήφου, καλούνται να ψηφίσουν από τις 12:00 που θα ανοίξουν οι κάλπες στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” μέχρι τις 19:00, στο “Ναι” ή στο “Όχι” για το πρότζεκτ του Βοτανικού. Το αν θα δεχτούν δηλαδή να παραχωρηθεί η ιστορική τους έδρα της Λεωφόρου στον Δήμο Αθηναίων, διατηρώντας βέβαια έναν σημαντικό χώρο που θα αποτελέσει Αθλητικό Μουσείο του συλλόγου, παίρνοντας ως αντάλλαγμα ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Βοτανικού για τα επόμενα 99 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις αυτές αφορούν τόσο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό με γήπεδο 40.000 θέσεων, όσο και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην πλειονότητά τους “άστεγα”. 


Για να υπερψηφιστεί η Διπλή Ανάπλαση, απαιτούνται τα 2/3 των ψήφων να είναι θετικές, το οποίο μεταφράζεται σε 2.856 “Ναι”, εφόσον φυσικά αποφασίσουν να προσέλθουν όλα τα μέλη στην κάλπη.


Η καταμέτρηση των ψήφων θα ξεκινήσει αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες και τα αποτελέσματα αναμένεται να έχουν γίνει γνωστά μέχρι αργά το βράδυ. Σημειώνεται δε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ίσχυσε σε θέμα ψηφοφορίας η επιστολική ψήφος για μέλη του ΑΟ που βρίσκονται εκτός Ελλάδας ή στην Περιφέρεια. 

 

Πηγή: sdna.gr 

Διαβάστε επίσης

Ιπτάμενος Μίλτος Τέντογλου: Δείτε το απίθανο άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο Αθλητικά

 Ύψωσε στον ουρανό του Βελιγραδίου την ελληνική σημαία ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου! Το δεύτερο άλμα του Τεντόγλου ήταν αρκετό για να τον χρίσει πρωταθλητή κόσμου και ...

Ερυθρός Αστέρας: Οι οπαδοί ύψωσαν πανό για πολέμους των ΗΠΑ και τραγούδησαν τον αντιπολεμικό «ύμνο» του Τζον ΛένονΑθλητικά

Σε μια προσπάθεια τους να τα… χώσουν στις ΗΠΑ και να στηρίξουν τη Ρωσία, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τραγούδησαν τον αντιπολεμικό ύμνο του Τζον Λένον “Give Peace a Chance”. Η Ουκρ...