ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγελαφικές καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ μπορεί να τα έχουν κάνει μαντάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που συνέβη με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης δεν έχει προηγούμενο. Συγκεκριμένα, ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, καθώς οι οι Πολωνοί διαιτητές που είχαν κληθεί να διευθύνουν το ματς, έφτασαν μεθυσμένοι στο αεροδρόμιο, προκάλεσαν έντονο επεισόδιο και αγνοούνται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πολωνός διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του Ράντοσλαβ Σιέκα, Άνταμ Κούπσικ, αλλά και τον επικεφαλής του VAR στο εν λόγω ματς, Κριστόφ Γιάκουμπικ, έφτασαν το βράδυ του Σαββάτου (08/04) στην Αθήνα, με πτήση από την χώρα τους. Όμως, ήταν μεθυσμένοι και προκάλεσαν έντονο επεισόδιο.

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές, οι τέσσερις άνδρες τα είχαν «τσούξει» κατά τη διάρκεια της πτήσης και αφού ανέφεραν πως ετοιμάζονταν να πάνε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας για να διασκεδάσουν, άρχισαν να μιλούν έντονα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέροντας απίστευτα πράγματα και συνεχίζοντας την μεγάλη κατανάλωση ποτού στο αεροπλάνο.

 

Στην πτήση έδιναν το «παρών» και Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Πολωνία και επέστρεφαν στην χώρα μας. Μάλιστα, ένας πατέρας με το γιό του ενημέρωσαν τους διαιτητές πως τους καταλάβαιναν τι έλεγαν, όμως, προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τους ρέφερι.

Μεταξύ των δύο πλευρών ξέσπασε σοβαρό επεισόδιο, το οποίο συνεχίστηκε στη φυσούνα μετά την άφιξη του αεροπλάνου στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου ο Πάβελ Ρατσκόφσκι και οι συνεργάτες του περίμεναν τους δύο Έλληνες και τους προπηλάκισαν. Μάλιστα, το σκηνικό συνεχίστηκε και στην αίθουσα αναμονής των αποσκευών, όταν ο Πολωνός ρέφερι κινήθηκε και πάλι εναντίον του πατέρα με τον γιό του, φτύνοντας τον πρώτο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, ο οποίος «μπούκαρε» στην αίθουσα προκειμένου να τους χωρίσει. Την κατάσταση μέθης των Πολωνών διαπίστωσε και ο τέταρτος του αγώνα, Διαμαντόπουλος, ο οποίος πήγε για να τους συναντήσει στο ξενοδοχείο.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είναι πως από το πρωί της Κυριακής (09/04) οι Πολωνοί διαιτητές που αναμενόταν να διευθύνουν το ματς ΑΕΚ-Άρης στις 18:00 είναι εξαφανισμένοι.

Παντως, από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνει λόγο για «πραξικόπημα» σχετικά με την αλλαγή του Πολωνού διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης και όσα λέγονται για το επεισόδιο με Ελληνες συνεπιβάτες του στην πτήση τους προς την Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν μεθυσμένοι διαιτητές».

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, η συγκεκριμένη διαιτητική ομάδα παραμένει άφαντη με αποτέλεσμα ο Αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, να προχωρά στον ορισμό του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου. Βοηθοί του οι Μπούξμπαουμ και Πετρόπουλος. Τέταρτος ο Βεργέτης. Στο VAR οι Ευαγγέλου και Φωτόπουλος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινωνονται τα εξης: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματουχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ
2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ
4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN
AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN»

Διαβάστε επίσης

Ύμνοι των Τούρκων για τον Μίλτο Τεντόγλου: “Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αυτοθυσία σου"Αθλητικά

Ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας στίβου, Φατίχ Σιντιμάρ, βρέθηκε στην Ελλάδα για να ευχαριστήσει τη χώρα μας και ειδικά τον Μίλτο Τεντόγλου για τη βοήθεια και την προσφορά τους...

Σαν σήμερα "έφυγε" ο Γιόχαν Κρόιφ: Ο πιο επιδραστικός άνθρωπος στην ιστορία του ποδοσφαίρου!Αθλητικά

Στις 25 Απριλίου του 1947, είδε το φως της ημέρας, στο Άμστερνταμ, ένας άνθρωπος, ο οποίος θα έγραφε αργότερα τη δική του ιστορία και θα γινόταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρι...