ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μεξικό κατέθεσε υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036

Το Μεξικό κατέθεσε επίσημη υποψηφιότητα για να διοργανώσει τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036. Για το σκοπό αυτό ο υπουργός Εξωτερικών, Μαρσέλο Έμπραρντ, και η πρόεδρος της Μεξικανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαρία Χοσέ Αλκαλά, συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, στην έδρα της ΔΟΕ, στη Λοζάνη.

Η υποβολή της υποψηφιότητας συμπίπτει με τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της Μεξικανικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Οι εκπρόσωποι του Μεξικού δήλωσαν ότι το μεγαλύτερο μέρος των υποδομών που απαιτούνται για τη φιλοξενία του κορυφαίου αθλητικού «ραντεβού» είναι ήδη έτοιμο.

Το Μεξικό, το οποίο διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 στην Πόλη του Μεξικού, καθώς και τα Παγκόσμια Κύπελλα ποδοσφαίρου του 1970 και του 1986, θα συνδιοργανώσει το Μουντιάλ του 2026 μαζί με τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης

Τραγελαφικές καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-ΆρηςΑθλητικά

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ μπορεί να τα έχουν κάνει μαντάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που συνέβη με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης δεν έχει προηγούμενο. Συγκεκριμένα, ορατό είν...

Ύμνοι των Τούρκων για τον Μίλτο Τεντόγλου: “Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αυτοθυσία σου"Αθλητικά

Ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας στίβου, Φατίχ Σιντιμάρ, βρέθηκε στην Ελλάδα για να ευχαριστήσει τη χώρα μας και ειδικά τον Μίλτο Τεντόγλου για τη βοήθεια και την προσφορά τους...