ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγαλείο Παππά και Αραούχο

Δύο σπουδαίοι αθλητές με αξιέπαινες πράξεις τους, έρχονται να κλείσουν με όμορφο τρόπο την φετινή χρονιά και να αποτελέσουν παράδειγμα για τους συναδέλφους τους επαγγελματίες αθλητές. 

Αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αραούχο και τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά. 

 

Επέστρεψε το βραβείο Fair Play στους γονείς του Άλκη, ο Αραούχο

Σπουδαία κίνηση (και πάλι) από τον Σέρχιο Αραούχο. Ο φορ της ΑΕΚ παρέλαβε στην εκδήλωση του ΠΑΣΠΠ το βραβείο Fair Play, το οποίο κέρδισε λόγω του πανηγυρισμού που είχε κάνει για γκολ επί του Άρη. Όταν και είχε σχηματίσει με τα δάκτυλά του το «Α» στη μνήμη του αδικοχαμένο Άλκη.

«Αυτό που έχω να πω είναι πως οι γονείς μου μου έδωσαν κάποιες αξίες. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και να μη συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ εκείνη τη στιγμή περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να αποδώσω τιμή στην οικογένεια του Άλκη και περίμενα εκείνη τη στιγμή για να αφιερώσω το γκολ. Είμαι απλός άνθρωπος, καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και για αυτό αν μου επιτρέπετε θέλω να δώσω το βραβείο στην οικογένεια του Άλκη», ανέφερε ο φορ της ΑΕΚ και πήρε αγκαλιά τους γονείς του Άλκη Καμπανού, επιστρέφοντάς τους το βραβείο.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου φίλου του Άρη, τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με τον Αραούχο. Ευχαριστώ για την πρόσκληση να βραβεύσουμε τον Αραούχο. Ο Σέρχιο αποτελεί παράδειγμα για όλους. Πρέπει να πιστέψουμε το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που ενώνει. Πρέπει να μάθουμε να χειροκροτάμε τους αθλητές όλων των ομάδων, όχι μόνο της δικής μας. Πρέπει να ανέβουμε το σκαλοπάτι της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Να δείξουμε δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο άτομα με τέτοιες συμπεριφορές».
 
Η μητέρα του Άλκη, ανέφερε: «Κοιτάζοντας τον Σέρχιο είδα ακόμη έναν γιο, τον γιό μου» δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

 

Στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ θα δώσει την φετινή αμοιβή του ο Παππάς

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς θα δώσει τη φετινή του αμοιβή από τον Παναθηναϊκό στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να δωρίσει τις φετινές αποδοχές του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να εκφράσει ένα ευχαριστώ και μια συγγνώμη. 

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς, έχει λάβει διάφορες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, όπως το γήπεδο που έφτιαξε στις φυλακές Κορυδαλλού, αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα έξοδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μην το αναλύσουμε και γίνουμε γραφικοί όπως με τον Κορυδαλλό. Μετά από τόσα χρόνια οι ανησυχίες μου, τα προβλήματά μου δεν είναι αν θα μπει η μπάλα στο καλάθι, αν θα με αδικήσει ο προπονητής. Έχω καθαρό μυαλό να δω κι άλλα πράγματα, ανθρώπους που τόσα χρόνια παλεύουν για να έχω εγώ μόνο αυτά τα προβλήματα. Τι θέλω να πω… Συνειδητοποίησα φέτος πόσες φορές άφηνα τον καφέ παρατημένο στα αποδυτήρια, πόσες φορές μπήκα με βρώμικα παπούτσια, άφησα την πετσέτα. Αυτή η κίνηση είναι ένα ευχαριστώ, μία έμμεση συγγνώμη που με φρόντιζαν και με υπομέναν τόσα χρόνια αυτές οι γυναίκες. Είναι μια μικρή αναγνώριση, δεν μιλάμε για τρελό ποσό. Ας πούμε ότι είναι μία συγγνώμη για τα τόσα χρόνια που τις αγνοούσα»

Διαβάστε επίσης

Ιστορική πρόκριση το Μαρόκο - Μετά το Βέλγιο και την Ισπανία, "καθάρισε" και την Πορτογαλία Αθλητικά

Ενα ακόμη ποδοσφαιρικό θαύμα έκανε το εκπληκτικό Μαρόκο, στο ματς που διεξήχθη στο «Al Thumama Stadium» στη Ντόχα, παρουσία 45.000 θεατών, και συνεχίζει την πορεία του προς... τον ...

Από την Εβερτον στον Παναιτωλικό - Ποιος είναι ο Πολωνοαμερικανός επιχειρηματίας που επενδύει στο ελληνικό ποδόσφαιροΑθλητικά

Αλλάζει χέρια η ΠΑΕ Παναιτωλικός, με τον επί σειρά ετών ιδιοκτήτη του συλλόγου,  Φώτη Κωστούλα, να φτάνει σε συμφωνία για την πώληση των μετοχών του στον Αμερικανό Μάτσιεκ Καμίνσκι...