ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στεφανίδη: «Στον Τομ Χανκς έδωσαν διαβατήριο, στον προπονητή μου όχι»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και τις ελληνικές αρχές ασκεί η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, σημειώνοντας ότι δεν παρέχεται διαβατήριο στον σύζυγο και προπονητή της διότι η μητέρα της πολιτεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μιλώντας στο sdna.gr, η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε μεταξύ άλλων ότι «επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι». 


Μάλιστα, η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολιτογράφηση του Τομ Χανκς, συγκρίνοντας την περίπτωση του χολιγουντιανού ηθοποιού με αυτή του συζύγου της. Συγκεκριμένα, ανέφερε σκωπτικά: «Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα. Ε, θα περιμένουμε τις εκλογές τι να κάνουμε...».



Βέβαια, η Κατερίνα Στεφανίδη σημείωσε ότι χαρακτηριστικά ότι «παρότι ποτέ δεν έχω πολιτικοποιηθεί, έχουμε φτάσει στον αντίποδα, δηλαδή ό,τι και να πω παρουσιάζεται σαν να είναι κατά της εκάστοτε κυβέρνησης», καθώς αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δήλωσή της του 2016 όταν άσκησε κριτική στην εφημερίδα «Αυγή», η οποία έγραψε ότι στην άρση βαρών αγωνίζονται μία στα τέσσερα χρόνια. 

«Είχα απαντήσει ότι φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είχα μπει στο στόχαστρο, γιατί είχα πει χωρίς ίχνος ειρωνείας ότι δεν ήξερα ποια ήταν η συγκεκριμένη εφημερίδα, κάτι που τους είχε πειράξει», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Διαβάστε επίσης

Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δε με λέει Nigerian Freak, αλλά πρέπει να καταλάβει πως είμαι και Έλληνας και Νιγηριανός»Αθλητικά

Μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη παραχώρησε στο ESPN ο Γιάννης Αντετοκούνμπο . Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς χρειάστηκε να μιλήσει για το παρατσούκλι του, το «Greek Fre...