ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Μηνυτήρια αναφορά κατά Τάκη Τσουκαλά για υποκίνηση οπαδικής βίας

Οι εμετικοί χαρακτηρισμοί του γνωστού οπαδού της Θύρας 7, Τάκη Τσουκαλά, στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει, κατά του ΠΑΟΚ, των οπαδών του και συλλήβδην των Βορειοελλαδιτών λίγη ώρα μετά τον δεύτερο ημιτελικό, προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και την παρέμβαση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που προχωρά σε δύο κινήσεις νομικού χαρακτήρα για να προκαλέσει την τιμωρία του.


Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά από τα γραφεία της Τούμπας , η ΠΑΕ καταθέτει αύριο μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά του Τάκη Τσουκαλά.


Όπως σημειώνεται «η αναφορά περιγράφει τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς (μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό), επισημαίνοντας πως βάσει του άρθρου 41ΣΤ παρ. 6 του Ν. 2725/1999, δύνανται να παροτρύνουν, υποκινήσουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αδικημάτων βίας στον αθλητισμό, και προς τούτο συνιστούν ποινικό αδίκημα».


Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μένει μόνο σε αυτή την κίνηση, αλλά παράλληλα κοινοποιεί την μηνυτήρια αναφορά και στο ΕΣΡ, από το οποίο ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας που φιλοξενεί την εκπομπή του.

 

Στην εκπομπή του ο Τάκης Τσουκαλάς είχε αναφέρει: 


«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας.

Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@.

Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

Σαν σήμερα ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού - Σε ποδηλατοδρόμιο, απέναντι σε ομάδα γαλλικού πλοίουΑθλητικά

Σαν σήμερα, περίπου ενάμιση μήνα μετά την ίδρυσή τους (10 Μαρτίου 1925), οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τον παρθενικό τους αγώνα, φιλοξενώντας την ποδοσφαιρική ομάδα του  γαλλικού πολεμι...

Η ΕΠΟ θέλει τελικό Κυπέλλου με 50.000 φιλάθλους ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑΑθλητικά

Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες γι;α 5η φορά στην ιστορία τους. ...

Ο 9χρονος Λέανδρος σκόραρε και σήκωσε την Τούμπα στο πόδι – Συγκινητικές στιγμές στο ΠΑΟΚ – ΟλυμπιακόςΑθλητικά

Το πιο όμορφο γκολ που θα μπορούσε να μπει στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, το έβαλε ο 9χρονος Λέανδρος. Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης έζησε τη μοναδική στιγ...

Άξιζε κάτι καλύτερο ο ΠΑΟΚΑθλητικά

Την πορεία του στην Ευρώπη και το Conference League ολοκλήρωσε εχθές ο ΠΑΟΚ, που ητήθηκε με 0-1 από την Μαρσέϊγ και έχασε την ευκαιρία πρόκρισης στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Δ...