ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"Εμφύλιος" στον Ολυμπιακό - Ανακοίνωση της Θύρα 7 κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Συνεχίζεται η μάχη ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό, με τη Θύρα 7 να επιτίθεται κατά της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τους κόψει το γήπεδο!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το κυριακάτικο ντέρμπι που εξαπέλυε επίθεση στον κόσμο της ομάδας για τα καπνογόνα που οδήγησαν σε δύο διακοπές το παιχνίδι, είχε και συνέχεια, με μία καυστική απάντηση της Θύρας 7. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών κάνει λόγο για προσπάθεια της διοίκησης να επιρρίψει στον κόσμο την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και ξεκαθαρίζει ότι «το γήπεδο δεν μπορεί να το κόψει κανείς και σε κανέναν»!


Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

Η ΘΥΡΑ 7 είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να υπερασπιστεί την πραγματικότητα και τον εαυτό της μετά την άτοπη προχτεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ!
Δεν γίνεται να φταίνε οι οπαδοί σε απόλυτο βαθμό για ένα κακό αποτέλεσμα!
Ψάχνοντας την ευθύνη στους οπαδούς δεν θα διορθωθούν τα όποια λάθη, έχουν οδηγήσει στην απώλεια βαθμών με μικρότερες ομάδες!


Αν η ΠΑΕ ήθελε να μας κατακρίνει για κάποια συμπεριφορά,η οποία το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα έχει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ, έπρεπε να γίνει κατ'ιδίαν και όχι εν θερμώ και δημόσια! Τέτοιες ανακοινώσεις μόνο κακό κάνουν....



Η ΘΥΡΑ 7 έχει βγει αμέτρητες φορές κόντρα σε όλους και σε όλα να στηρίξει την διοίκηση της ομάδας,σε βαθμό που έχει κατηγορηθεί από τους αντιπάλους
για άβουλη στήριξη στους προέδρους του Ολυμπιακού.

Παρ'όλα αυτά δεν δεχόμαστε από κανένα να μας προσβάλει με κανένα τρόπο,ώστε να μηδενίζεται η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ προσφορά μας στο σύλλογο!

Ειδικά για ένα περιστατικό,το οποίο δεν έγινε εσκεμμένα και δικαιολογείται από την τεράστια επιθυμία των οπαδών μας να δει την ομάδα σε ντέρμπι με τον παο μετά από τόσους αγώνες χωρίς παρουσία θεατών!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιές είναι οι ευθύνες μας και θα το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα από τους γνωστούς εχθρούς του Ολυμπιακού,να φέρει στην ερυθρόλευκη οικογένεια εσωστρέφεια και να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα! Αυτές οι καταστάσεις είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ στους αντιπάλους μας και όχι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ όπως στην δική μας οικογένεια!

Η ΘΥΡΑ 7  δεν είναι ένας απλός σύνδεσμος οπαδών, είναι ο μεγαλύτερος ΟΠΑΔΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης! Μια οπαδική οργάνωση που στις μεγάλες νίκες είναι ο 12ος παίκτης! Αυτή που όταν δημιουργεί choreo,τα οποία θαυμάζει όλος ο πλανήτης,τα φλας από τα κινητά των απλών φίλων της ομάδας παίρνουνε φωτιά και γίνονται πόστερ στα δωμάτια των πιτσιρικάδων! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ κάποιοι φίλαθλοι  που στοχοποιείτε τους οργανωμένους οπαδούς στα social media!!

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
Για εμάς το χτεσινό συμβάν είναι ένα ατυχές γεγονός..
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!
Το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι να μεγαλώνει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!
Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ζήτω η ΘΥΡΑ 7

 

Διαβάστε επίσης

«Τέλος» ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚΑθλητικά

Συνήθως όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, μόλις μία ώρα μετά την διασπορά της είδησης (από σερβική ιστοσελίδα) ότι έ...

Φρενίτιδα έξω από τα γραφεία της Νιούκαστλ για τους νέους ιδιοκτήτες που έχουν 380 δις ευρώ! (vid)Αθλητικά

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον οριστικά η Νιούκαστλ, καθώς έπειτα από περίπου ενός χρόνου διαπραγματεύσεις και δικαστικής διαμάχης, η Premier League, η αγγλική ομάδα και η “St James Ho...