ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον τελικό του Mexican Open o Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-1, 6-3 του Λορέντζο Μουσέτι και θα παίξει την Κυριακή (05:00, Cosmote Sport 7) με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του Mexican Open με στόχο τον 6ο τίτλο καριέρας.

Στον 13ο τελικό της καριέρας του προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 κόσμου και στο Νο1 του ταμπλό επικράτησε σε 1.19' με 6-1,6-3 του Ιταλού (Νο120) Λορέντζο Μουσέτι στον ημιτελικό στο Ακαπούλκο και θα παίξει την Κυριακή (05:00, Cosmote Sport 7) με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του Mexican Open.

 
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κυνηγήσει τον 6ο τίτλο καριέρας στον 13ο τελικό και κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι 5-1 στις νίκες.

Σε τουρνουά ATP 500 όπως αυτό στο Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς έχει 0/5 τελικούς και θέλει να "σπάσει" την κατάρα στην 1η του συμμετοχή στο Mexican Open.

 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λορέντζο Μουσέτι έφτασε στον 2ο ημιτελικό στην καριέρα του (12 παιχνίδια) και αυτή την εβδομάδα έδωσε 7 παιχνίδια αφού ξεκίνησε από τα προκριματικά.

Στον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά "έβγαλε" πρόβλημα στους κοιλιακούς αλλά συνέχισε έως το τέλος.

Περίπατος Τσιτσιπά

Στο 1ο σετ και στο 2ο γκέιμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει μπρέικ πόιντ αλλά θα το σβήσει ο Λορέντζο Μουσέτι για να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Έλληνας θα φτάσει στο 2-1 και με μπρέικ στο 3-1.

Κρατάει το σερβίς του για το 4-1 και με νέο μπρέικ θα κάνει το 5-1! Με το σερβίς του θα κλείσει στο 6-1.

Με 2-0 στον τελικό

 
Στο 2ο σετ, ο Μουσέτι παρότι πήρε ιατρικό τάιμ άουτ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ξεκίνησε καλά και έφτασε στο 2-1 με το σερβίς του. Με love service game θα προηγηθεί με 3-2 και ο Έλληνας θα ισοφαρίσει σε 3-3.

Με μπρέικ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αποκτήσει προβάδισμα με 4-3 και με το σερβίς του θα πάει στο 5-3.

Θα σβήσει 3 ματς πόιντ ο Ιταλός αλλά στο 4ο ο Τσιτσιπάς θα τελειώσει το παιχνίδι (6-3).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 23 winners και 11 αβίαστα και ο Λορέντζο Μουσέτι του είχε 19-13. Ο νικητής είχε 4/8 μπρέικ πόιντ (έναντι 0/0).

Διαβάστε επίσης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ - Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Τροιζήνιος Κυριάκος Φύτρας  Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ, η οποία έβγαλε το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Ο διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου είναι πανηγυρικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος θριάμβευσ...

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Εις βάρος της Κωπηλασίας το πόρισμα της Εθνικής Αρχής ΔιαφάνειαςΑθλητικά

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στην ομοσπονδία κωπηλασίας από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το πόρισμα εί...

«Γαλανόλευκη» καρδιά στην Ισπανία - Λουίς Ενρίκε: «Έτσι όπως έπαιξε η Ελλάδα, δύσκολα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους»Αθλητικά

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό μέσα στην Ισπανία απέσπασε η Ελλάδα, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανήμε...

Το συγκινητικό μήνυμα του Ότο Ρεχάγκελ για τα 200 χρόνια απ’ την Ελληνική ΕπανάστασηΑθλητικά

Το δικό του, άκρως συγκινητικό μήνυμα, έστειλε ο Ότο Ρεχάγκελ για τον εορτασμό της 200ής επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μέσω ενός βίντεο, που κοινοποίησε η ελληνική π...