ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Europa League: Θρυλική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στους «16» παρά την ήττα από την Αϊντχόφεν (2-1)

Θρυλική πρόκριση στους «16» του Europa League πήρε για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ολυμπιακός παρά την ήττα του με 2-1 από την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Οι Πειραιώτες παρότι ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή και δείχνοντας πως με τον Βαλμπουενά ως μαέστρο θα μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό του ματς. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέζουν την άμυνα του Ολυμπιακού.

Τα κόρνερ έρχονταν το ένα πίσω από το άλλο για τους Ολλανδούς και οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως δεν αντιδρούν καλά. Στο 23' τρίτωσε το κακό των κόρνερ και ο Ζάχαβι ερχόμενος από πίσω με μια καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Σα που φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το τέρμα που έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 44' με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ νίκησε εκ νέου τον Πορτογάλου στέλνονται τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντέδρασε άμεσα και με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς τον Φορτούνη και τον Μασούρα. Στο 50' ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από σουτ του Καμαρά από κοντά, ενώ στην ίδια φάση ο Λαλά που ερχόταν από πίσω σούταρε στα σώματα. Ο ρυθμός έπεσε απελπιστικά και στο 77' ο Φορτούνης είχε δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Αϊντχόφεν. Ενώ, στο 86' ένα σουτ του Μάλεν βρήκε επίσης στο δοκάρι του Σα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη όμως και στο 87ο λεπτό ο Χασάν με μια προβολή μετά από κεφαλιά του Ελ Αραμπί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στους «16».
Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Αustralian Open: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Έχασε 3-0 σετ από τον ΜεντβέντεφΑθλητικά

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έχασε με 3-0 σετ από τον κακό του δαίμονα Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στα ημιτελικά του Australian Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής διεκδικούσε να περάσ...

Απίστευτη ανατροπή από τον Τσιτσιπά: Κέρδισε τον Ναδάλ 3-2 σετ - Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open Αθλητικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έδωσε όλα απέναντι στον τεράστιο Ράφα Ναδάλ, και κατάφερε με μια φοβερή ρελάνς να τον κερδίσει με 3-2 σετ και να περάσει στα ημιτελικά του Australian Open. ...