ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Σταυροδρόμι»...Ευρώπης για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ενα πρώτο σημαντικό «ξεσκαρτάρισμα», σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αναμένεται να προκύψει μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του Europa League, οι αναμετρήσεις της οποίας, θα διεξαχθούν απόψε (Πέμπτη 5 Νοεμβρίου).
    Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ουκρανία από την Ζόρια και θέλει νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση, απέναντι σε μία ομάδα, που επίσης μετρά δύο ήττες στις πρώτες δύο ισάριθμες αγωνιστικές. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Λέστερ θα υποδεχθεί την Μπράγκα, με τους Αγγλους να είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, χωρίς η ισοπαλία να «χαλάει» κάποια από τις δύο ομάδες.

    Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Αϊντχόφεν, με στόχο την πρώτη του νίκη στους ομίλους. Ο «δικέφαλος του βορρά» με... νέα ψυχολογία και τον Πάμπλο Γκαρσία στην άκρη του πάγκου, θα επιδιώξει να εκμεταλλευθεί την αγωνιστική αστάθεια των Ολλανδών, προκειμένου να πάρει τους βαθμούς και να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στον αγώνα που συμπληρώνει τον όμιλο, η Ομόνοια υποδέχεται την Γρανάδα, με την ισπανική ομάδα να φαντάζει ως η επικρατέστερη για την νίκη.

    Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζουν οι αγώνες, Ρόμα-Κλουζ, Αρσεναλ-Μόλντε, Μπενφίκα-Ρέϊντζερς, Μίλαν-Λιλ και Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών στο "κορωνοπάρτι"Αθλητικά

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της σε συγκέντρωση την Κυριακή το βράδυ.   "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαι...

Θετικοί στον Covid-19 τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ - Αναβάλλεται ο αγώνας με τον ΆρηΑθλητικά

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σε έλεγχο που υποβλήθηκαν τα ξημερώματα μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία. Πρόκειται για τον Πέτρο Μ...