ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 Φέτελ κάνει "ζέσταμα" μαζί με τους μηχανικούς της Ferrari (φωτό)

 

O Φέτελ έκανε την έκπληξη και γυμνάστηκε το πρωί του Σαββάτου πριν τις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Τοσκάνης μαζί με τους μηχανικούς της ομάδας της Ferrari, κάτι που δεν συνηθίζουν οι πιλότοι της Formula 1.

 

 

Eτσι προκάλεσε έκπληξη το γεγονός, ότι το Σάββατο το πρωί πριν τις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Τοσκάνης εμφανίστηκε στην πίστα μαζί με τους μηχανικούς της κόκκινης ομάδας και ο Σεμπάστιαν Φέτελ αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Στις φωτογραφίες ξεχωρίζει ο Γερμανός, επειδή είναι ο μόνος που φορά γκρι - μπλε σορτσάκι γυμναστικής και όχι κόκκινο παντελόνι φόρμας.

 

 
 

Αυτό συνέβη, επειδή ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είχε ένα μικρό χρονικό κενό στο πρόγραμμά του και επειδή δεν είχε νόημα να επιστρέψει πάλι στο Motorhome του αποφάσισε αυθόρμητα να λάβει μέρος στις ασκήσεις γυμναστικής της ομάδας του.

 

Σαν γνήσιος επαγγελματίας πήρε ο Φέτελ προηγουμένως το o.k. από τον προσωπικό του γυμναστή του, Αντι Κόντσας, πριν συμμετάσχει στο ζέσταμα. Ο 35χρονος Φινλανδός έδωσε την έγκρισή του και ο Γερμανός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα διάρκειας είκοσι λεπτών.

 

 

Είναι προφανές πάντως, ότι ο Σεμπ δίνει μεγάλη σημασία να μην περιθωριοποιηθεί ενόψει της μεταπήδησής του το 2021 από τη Ferrari στην Aston Martin και να παραμείνει έως τα τελη της σεζόν ενεργό μέλος της κόκκινης ομάδας.

 

Σε κάθε περίπτωση οι ασκήσεις δεν τον βοήθησαν και ιδιαίτερα, αφού δεν κατάφερε να περάσει στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών και θα ξεκινήσει τον αγώνα στην πίστα του Μουτζέλο από την 14η θέση, ενώ ο teammate του Σαρλ Λεκλέρ βρίσκεται στην τρίτη σειρά εκκίνησης με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο!

 

Διαβάστε επίσης

Αποκλείστηκαν από το Europa League ο ΟΦΗ κι ο Άρης - Όλα τα αποτελέσματα του E.L. Αθλητικά

Πρόωρο τέλος είχε η ευρωπαϊκή περιπέτεια για Άρη και ΟΦΗ, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League, μόλις στο πρώτο παιχνίδι τους για τα προκριματικά. Οι Θεσσαλονι...

Ντάμπλ στον Βόλο για τον Ολυμπιακό - Με γκολ του Ραντζέλοβιτς κέρδισε την ΑΕΚΑθλητικά

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας των... αναβολών και των απουσιών. Ο πολυνίκης του θεσμού επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πανηγυρ...

Νεκρός ο πρώην πολίστας και προπονητής Αλέξης Σταϊκόπουλος σε τροχαίο στην Ποσειδώνος Αθλητικά

ην απώλεια του Αλέξη Σταϊκόπουλου θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός. Ο παλαίμαχος πολίστας και προπονητής του πόλο, ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφό...