ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) εξελέγην ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς κατόπιν της Γενικής Συνέλευσης των μελών της και της εκλογικής διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Σεράφειο Ιδρυμα του Δήμου Αθηναίων.

 

Την πρώτη θέση κατέλαβε η «Ένωμένη Αυτοδιοικητική Παράταξη» με 149 ψήφους και 13 έδρες – από τις 25 συνολικά – και σχηματίζει αυτοδύναμο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε η παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση» του απερχόμενου Προέδρου της Π.Ε.Δ.Α, Γιώργου Ιωακειμίδη με 50 ψήφους και 4 έδρες.

 


Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς ευχαριστεί τους συναδέλφους του εκλέκτορες για την στήριξή τους και εύχεται σε όλους τους εκλεγμένους εποικοδομητική θητεία, πάντα με στόχο την άρτια εκπροσώπηση των Δήμων της Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου ΑίγιναςΑίγινα

Ο Σύλλογος Φίλων Ισοτρικού Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας, καλεί τα τακτικά και ταμειακώς εντάξει μέλη του, σε τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στις 11πμ ...

Τα είπαν οι δήμαρχοι των Νησιών στο περιθώριο των εκλογών της ΠΕΔΑΣΠΕΤΣΕΣ

Συνάντηση των δημάρχων Νήσων Αττικής, πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εκλογών της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού τ...