ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο καιρός της ερχόμενης εβδομάδας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα. Τη Δευτέρα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά. 

ΤΡΙΤΗ 23-07-2019  Γενικά αίθριος καιρός. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-07-2019 Στα βορειοανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΕΜΠΤΗ 25-07-2019 Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-07-2019 Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Διαβάστε επίσης

Στους δρόμους οι Αθηναίοι από το σεισμό - Προβλήματα σε ηλεκτροδότηση και τηλεπικοινωνίες Ελλάδα

Η ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 14:13 στην Αττική και έγινε αισθητή μέχρι τον Πόρο, έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στους κάτοικ...

Συντάξεις χηρείας: Αυτή είναι η εγκύκλιος για τις αυξήσεις που έρχονται Ελλάδα

Πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που έμεινε μισή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Στόχος οι αυξήσεις να δοθούν με τη σύνταξη Οκτωβρίου   Στα τέλη Σεπτεμβρίου με τη σύνταξη τ...

Διαδοχικές συναντήσεις Γ. Πλακιωτάκη με φορείς της ναυτιλίας και του ΛιμενικούΕλλάδα

Με την διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουλίου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.   Ο Π...