ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ημιβύθιση Ι/Φ σκάφους στα Μέθανα

Ενημερώθηκαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, οι Λιμενικές Αρχές Αίγινας, Πόρου και Μεθάνων για την ημιβύθιση του ιστιοφόρου σκάφους ''MATILDE'' σημαίας Ιταλίας στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της ν.Μεθάνων, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες οι οποίοι εξήλθαν στην ακτή Αγίου Νικολάου Μεθάνων καλά στην υγεία τους.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.ΕΛ-ΑΚΤ. από ξηράς. Στο σκάφος πραγματοποιήθηκε απάντληση υδάτων και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε από ιδιωτικό σκάφος, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε ναυπηγείο της Αίγινας.

Από τη Λιμενική Αρχή Μεθάνων που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''MATILDE'', ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Μηχανική βλάβη Θ/Γ-Α/Ψ σκάφους στο Πορτοχέλι

Ενημερώθηκαν πρωινές ώρες της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, οι Λιμενικές Αρχές Σπετσών και Πορτοχελίου για μηχανική βλάβη της Θ/Γ ''YPSILON'' σημαίας Μεγάλης Βρετανίας στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της ν.Σπετσών, με έξι (06) επιβαίνοντες χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισαν την Θ/Γ. Με τη συνοδεία των περιπολικών σκαφών το ''YPSILON'' κατέπλευσε στο λιμένα Πορτοχελίου αυτοδύναμα.

Από το Λιμεναρχείο του Πορτοχελίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας - ΜεθάνωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συναντήθηκαν ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων κ. Σπύρος Χρ. Πολλάλης, με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βασιλική Θεοδωρακοπούλου. Η συνάντησ...

Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τροιζηνίας-ΜεθάνωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίο...

Πρώτη συγκέντρωση των γυναικείων τμημάτων ποδοσφαίρου και βόλεϊ του ΤροιζηνιακούΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με την έλευση του Σεπτεμβρίου, ξεκινούν και οι υποχρεώσεις των αθλητικών σωματίων της περιοχής. Ο Τροιζηνιακός για πρώτη σεζόν συμμετέχει με γυναικεία τμήματα σε τοπικά πρωταθλήματ...