ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στον Πόρο – Δεν θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Πέμπτη

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, οι προγραμματισμένες εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στα καλώδια που συνδέουν τον Πόρο με την Πελοπόννησο.

Οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες να διαρκέσουν δύο ημέρες, κατά τις οποίες είχαν ανακοινωθεί δύο ωριαίες διακοπές ρεύματος, προκειμένου να γίνει η εναλλαγή ηλεκτροδότησης από το δίκτυο στις γεννήτριες. Επίσης κατά τη διάρκεια των εργασιών, υπήρξε απαγόρευση ναυσιπλοΐας στο δίαυλο και κυκλοφορίας στον παραλιακό δρόμο του Πόρου, στο ύψος του Σταυρού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Πόρου κ. Δημητριάδη, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσε πως οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σήμερα, με συνέπεια να μη χρειαστεί να γίνουν οι προγραμματισμένες – για την Πέμπτη – διακοπές ρεύματος και κυκλοφορίας.

Δυστυχώς όμως, για ακόμη μια φορά ο ΔΕΔΔΗΕ επέδειξε ασυνέπεια και δεν τήρησε τον προγραμματισμό των διακοπών ηλεκτροδότησης, καθώς ενώ είχε ανακοινώσει ωριαία διακοπή ρεύματος για τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, δίχως καμία προειδοποίηση, μετέφερε τη διακοπή για δύο ώρες νωρίτερα, στις 15:00, επειδή προφανώς τα συνεργεία ολοκλήρωσαν τις εργασίες νωρίτερα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγουν εκτός προγραμματισμού όλοι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού, που είχαν οργανώσει το πρόγραμμα τους με βάση την αρχική ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ρεύματος στις 17:00.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους του Πόρου και στη δημοτική αρχή του νησιού.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά αποκαταστάθηκε πλήρως η σύνδεση και ότι δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθούμε άλλο από αυτό το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ στην Cosmote TV για τον Ι. Καποδίστρια, τον «πιο ακέραιο της ελληνικής ιστορίας» Ελλάδα

Είναι ο πιο γνωστός άγνωστος της ελληνικής ιστορίας. Ο πρώτος μεγάλος ηγέτης της Ελλάδας. Ο κοσμοναύτης της ελληνικής ιστορίας... Με αυτές τις φράσεις σε μια χειμαρρώδη παρουσίαση ...

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους ΠόρουΠΟΡΟΣ

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, με τον δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη και τους αντιδημάρχους, Αναστάσιο Παπαχρήστου και Γιώργο Κουτουζή, είχε ...

Στον Πόρο το 11ο Forum ΑυτοδιοίκησηςΠΟΡΟΣ

Το νησί του Πόρου φιλοξενεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 το 11οForum Αυτοδιοίκησης της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και υπό τ...

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2019 στο Αρχαιολογικό Μουσείο ΠόρουΠΟΡΟΣ

Οι Ευρωπαϊκές  Ημέρες  Πολιτιστικής Κληρονομιάς  είναι μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στα μνημεία και στο πολιτισμό. Στην Ελλάδα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, μνημεία,...