ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δήμαρχος Ύδρας στην τελετή ευλογίας της Βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας του Πριγκιπάτου του Μονακό

Στην τελετή ευλογίας της Βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας του Πριγκιπάτου του Μονακό, παραβρέθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Δημάρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης.

 

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, του επίτιμου Προξένου της Ελλάδας στο Πριγκιπάτο του Μονακό κ. Πέτρου Μαχά και των μελών της Ελληνικής Κοινότητας, ο κ. Κουκουδάκης μίλησε για την ιστορία της Ύδρας και παρουσίασε το Νησί ως τουριστικό προορισμό.

Η Ελληνική κοινότητα του Πριγκιπάτου του Μονακό αποφάσισε και θα πραγματοποιήσει τετραήμερη εκδρομή τον ερχόμενο Ιούλιο στην Ύδρα.

Αύριο 20/01/2020 έχει προγραμματισθεί εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ύδρας με τον Δήμαρχο του Μονακό όπου θα δοθεί η ευκαιρία οι δυο άνδρες να μιλήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Κουκουδάκης εκφράζει τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του στην Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Πριγκιπάτου του Μονακό κ. Σοφία Βάχαρη-Τσουβελεκάκη για την τιμητική πρόσκληση και την ζεστή φιλοξενία. Επίσης οφείλει ένα ουσιαστικό Ευχαριστώ στον σύζυγο της κ. Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη για την συμμετοχή του στην συμβουλευτική επιτροπή του Δήμου Ύδρας, για τη διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση.

Ο Δήμαρχος Ύδρας τόνισε μετά τη συνάντηση: "Η Ύδρα μας πρέπει να αισθάνεται τυχερή γιατί έχει κερδίσει μερικούς ακόμα καλούς φίλους με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.Τους ευχαριστούμε!"

 

 

Πηγή: Φωνή της Ύδρας 

Διαβάστε επίσης

Ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός παραβρέθηκε στον Εσπερινό για την ενότητα των Εκκλησιών στην ΡώμηΎδρα

Κάθε χρόνο η εβδομάδα 18 - 25 Ιανουαρίου σε όλο τον κόσμο είναι αφιερωμένη στην προσευχή για την ενότητα των Χριστιανών. Με αφορμή αυτό το γεγονός  μέσα σε πνεύμα αγάπης πραγματοπο...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Νησιών Σαρωνικού: "Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που εξισώνει τα ιδιωτικά κολλέγια με τα Δημόσια Πανεπιστήμια"ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Νησιών Αργοσαρωνικού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις κινητοποιήσεις που έχουν ως στόχο την απόσυρση του Άρθρου 50, του υπό ψήφιση Νομ...