ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ύδρας

Διεξήχθη σήμερα 1η Σεπτεμβρίου η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής.

Στη συνεδρίαση Προεδρεύων ήταν ο Μανώλης Καραμήτσος -όπως ορίζει ο νόμος- καθώς συγκέντρωσε στις δημοτικές εκλογές τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών της πλειοψηφίας.

Βάσει των προτάσεων των συνδυασμών οι ψήφοι που έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι εξής:

Μαυρομάτη Αναστασία από τον συνδυασμό "Για την Ύδρα" εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με 10 ψήφους, 2 λευκά και 1 αποχή συμμετοχής στην ψηφοφορία.

Τσαγκάρης Αριστείδης από τον συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα" εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με 12 ψήφους και 1 λευκό.

Μαρκαντώνης Παναγιώτης από τον συνδυασμό "Η Ύδρα μας ενώνει" εκλέχθηκεΓραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, με 12 ψήφους και 1 λευκό.

Για τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εκτός από τις πάγιες θέσεις του Δημάρχου και των δύο αντιδημάρχων που σύντομα θα ανακοινωθούν, εκλέχθηκαν οι:

Μαίρη Κάτσικα με 7 ψήφους

Αναστασία Μαυρομάτη με 5 ψήφους

Κώστας Αναστόπουλος με 3 ψήφους

Παναγιώτης Μαρκαντώνης με 2 ψήφους


Αναπληρωματικά μέλη οι: Κατερίνα Μαραγκού-Βούλγαρη, Αναστάσιος Σωτηρόπουλος και Παναγιούλα Δασκαλάκη. 


Μετά τη συνεδρίαση ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας, Παναγιώτης Μαρκαντώνης δήλωσε στη ΦτΥ: "Εύχομαι Καλή θητεία σε όλες και όλους. Θα είμαι παρών σε όλα τα συμβούλια. Θα ψηφίζω υπέρ, για το καλό πάντα του Δήμου της Ύδρας και των συμπολιτών μας, αλλά θα είμαι απέναντι σε ό,τι με βρίσκει αντίθετο, φέρνοντας φυσικά στο συμβούλιο τις δικές μου προτάσεις."

Καλή και Δημιουργική θητεία ευχόμαστε στο νέο Προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής!

 

Πηγή: Φωνή της Ύδρας 

Διαβάστε επίσης

Χρηματικά βραβεία "Παπαδοπούλου" και υποτροφίες στους νέους αριστούχους της ΎδραςΎδρα

Πραγματοποίηθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 η τελετή βράβευσης από την εταιρεία "Παπαδόπουλος Α.Ε.", των αποφοίτων του Λυκείου Ύδρας που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις κ...

Η Λίνα Μενδώνη στην Ύδρα για τα 100 χρόνια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου - Και στα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου Ν. ΣτεφάνουΎδρα

Η Ύδρα, το Σάββατο 24 Αυγούστου, γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του Ιστορικού Αρχείου, ενός από τα παλαιότερα και σημαντικότερα αρχεία της Ελλάδας.   Όπως πλη...