ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύσκεψη εργασίας Κατσαφάδου - Ζορμπά στο νησί της Αίγινας

Ο Βουλευτής Α Πειραιώς και Nήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Ιωάννη Ζορμπά, αντιδημάρχους του νησιού αλλά και τον Πρόεδρο της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ. Γιώργο Παπαδημητρίου, πραγματοποίησαν σύσκεψη εργασίας στο νησί.

 

Σκοπός της συνάντησης ήταν να επικαιροποιηθούν οι προτάσεις και οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν στο νησί, ώστε να αναληφθούν άμεσα κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

 

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής κ. Κατσαφάδος: «Στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι να τρέξει έργα που για χρόνια καθυστερούσαν. Για αυτό απαιτείται πρώτα από όλα συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες.

 

Εκείνες έχουν τον πρώτο λόγο, ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό συναντηθήκαμε με τη δημοτική αρχή και τον επικεφαλής της ΜΟΔ ώστε από κοινού να καταρτίσουμε τις προτεραιότητες για τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν. Χαίρομαι γιατί όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση για το καλό του νησιού και των χιλιάδων επισκεπτών του».

Διαβάστε επίσης

Η  Γιώτα Στρωτού στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τους Greeks InstagrammersΑίγινα

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη συμμετοχή της κ. Γιώτας Στρωτού,  μέλους του φωτογραφικού εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας"  στην έκθεση φωτογραφίας πο...

Συναυλία στο Λεούσειο Ίδρυμα Αίγινα

Συναυλία  αλληλεγγύης δίνει η Εστουδιαντίνα Αίγινας προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του καθημερινού συσσιτίου για απόρους στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αίγινας. Η συναυλί...