ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Γιώτα Στρωτού στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τους Greeks Instagrammers

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη συμμετοχή της κ. Γιώτας Στρωτού,  μέλους του φωτογραφικού εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας"  στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τους Greeks Instagrammers.

Η έκθεση φωτογραφίας είναι πανελλαδική με θέμα " My_Greece: Villages ",στην 35η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA και αποτέλεσε μια φωτογραφική περιπλάνηση στα γνωστά και άγνωστα χωριά της Ελλάδας,μέσα από την οποία αποκαλύπτεται ο ξεχωριστός χαρακτήρας και η αληθινή ταυτότητα αυτού του τόπου.
Η έκθεση θα περιοδεύσει σε σημαντικούς προορισμούς σε Ελλαδα και εξωτερικό.
Επίσης συμπεριλαμβάνει έκδοση φωτογραφικού λευκώματος απο τις εκδόσεις Bell που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 και θα διανέμεται διεθνώς.

Διαβάστε επίσης

Ομιλία για τη βία στα σχολείαΑίγινα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας" σας καλούν στην ομιλία με θέμα "η  βία στα σχολεία" της κ. Ιωάννας Μυλοπούλου, ψυχολόγου στο Χαμόγελ...

Συναυλία στο Λεούσειο Ίδρυμα Αίγινα

Συναυλία  αλληλεγγύης δίνει η Εστουδιαντίνα Αίγινας προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του καθημερινού συσσιτίου για απόρους στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αίγινας. Η συναυλί...