ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγές στα δρομολόγια του Σαρωνικού

Ενημερωμένοι θα πρέπει να είναι οι επιβάτες των συμβατικών πλοίων της γραμμής του Σαρωνικού καθώς πλέον εισήλθαμε στη φθινοπωρινή περίοδο και όπως αυτό συνεπάγεται έχουμε μειώσεις δρομολογίων κυρίως των  συμβατικών πλοίων.

Συγκεκριμένα:

Από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου  δεν εκτελείται το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Αίγινας στις 07.30 π. μ., εφόσον πλέον δεν διανυκτερεύει πλοίο στο λιμάνι της Αίγινας. Η πρώτη αναχώρηση  για Πειραιά με συμβατικό πλοίο είναι στις 09.00 π. μ.

Το τελευταίο δρομολόγιο συμβατικού πλοίου από  τη Δευτέρα 23  Σεπτεμβρίου από το λιμάνι  του Πειραιά  προς Αίγινας είναι στις 18.15 μ. μ. ενώ από Αίγινα προς Πειραιά  στις 19.45 μ. μ.

Από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο  για Αίγινα – Μέθανα – Πόρο με συμβατικό πλοίο με ώρα αναχώρησης από Πειραιά στις 10.30 π. μ. και επιστροφή από Πόρο στις 14.00 μ. μ. Το δρομολόγιο αυτό τις καθημερινές θα ισχύσει μέχρι τη Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου.

Ολοκληρώνονται επίσης την Κυριακή 22  Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια από και προς Σουβάλα  του πλοίου «Μενεκράτης», όπως έχει προγραμματιστεί.

Τέλος  το πλοίο «Ποσειδών Ελλάς» είναι εκτός δρομολογίων από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου εκτελώντας την ετήσια υποχρεωτική ακινησία του.

Διαβάστε επίσης

25 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι - Συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας Αίγινα

Η Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας και ο μαέστρος της Γιάννης Βρυζάκης σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου , στις 8.00΄ το βράδυ , στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, σε μια...