ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτος ο Δ. Μπήτρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist στη Σούδα Χανίων

Μία ακόμη επιτυχία ήρθε  για τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας από τον αθλητή Δημήτρη Μπήτρο, ο οποίος πραγματοποιήσε μία καταπληκτική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist από 15-19/6/2019,  που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων στη Σούδα Κρήτης.

 

Στους αγώνες συμμετείχαν 331 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και διεξήχθησαν 10 ιστιοδρομίες.

 

Ο Δημήτρης Μπήτρος από την πρώτη μέρα ήταν σε δύσκολη θέση λόγω του ότι ακυρώθηκε στην πρώτη ιστιοδρομία και πρόσεχε τις εκκινήσεις του τις επόμενες κούρσες αλλά την τελευταία μέρα με αντεπίθεση κατάφερε να πάρει την 3η θέση.


Μεγάλος άτυχος των αγώνων ήταν ο Γιώργος Μπήτρος, που ήταν σταθερά στην 4η  θέση μέχρι την προτελευταία μέρα των αγώνων.Την τελευταία μέρα άγγιξε το μετάλλιο και την πρώτη θέση αλλά ακυρώθηκε στην προτελευταία κούρσα των αγώνων κι έτσι τερμάτισε στην 12 θέση του Πρωταθλήματος, με λίγη τύχη ο Όμιλος θα είχε κατακτήσει δύο μετάλλια.


Συμμετείχαν ακόμη οι Χατζίνας Γεώργιος (35η θέση)- Δημόπουλος Παναγιώτης (67η θέση) στο χρυσό στόλο , ενώ στον αργυρό στόλο οι Οικονόμου Δημήτρης (123η θέση ) & ο αδερφός του Οικονόμου Νεκτάριος ( 129η θέση), οι δύο τελευταίοι αρρώστησαν και έχασαν τις τελευταίες μέρες των αγώνων.


Επόμενος αγώνας για τον Δημήτρη ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Crozon  -Morgat της Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Νόνης Δούνια για το πρόβλημα ρευματοδότησης στην ΑίγιναΑίγινα

Το σοβαρό πρόβλημα με τις υπερτάσεις και τις υποτάσεις του ηλεκτρικού ρεύματος που υπάρχει σε πολλές περιοχές της Αίγινας, όπως το Σφεντούρι, την Πέρδικα, τον Μαραθώνα, τη Βρόχεια,...

Κώστας Γαλάνης in memoriamΑίγινα

Οι ελιές και τα αρμυρίκια στο δροσερό κήπο της οικίας Κρητικού στα Πλακάκια στάθηκε το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση που προετοίμασαν και παρουσίασαν οι οικογένειες Γαλάνη και Κ...

Θερινό Σχολείο Φυσικής από τον Δημόκριτο και την Ενωση Φυσικών στο Γενικό Λύκειο ΑίγιναςΑίγινα

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας των Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών πραγματοποιούν το Θερινό Σχολείο για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στην Αίγινα  26-...