ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αίγινα

Ο Δήμος Αίγινας ανακοίνωσε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει Πάσχα. 

 

1) Μ.Πέμπτη από ώρες 21:00 έως 00:30 διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το ύψος της πιάτσας ταξί μέχρι και τον Ι.Ν Παναγίτσας καθώς κι όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς αυτήν την οδό (οδός Ιουλίας Κάτσα, Λ.Λαδά, Αιακού).

2) Μ.Παρασκευή από ώρες 20:00 έως 00:30 διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το ύψος της πιάτσας ταξί μέχρι και τον Ι.Ν Παναγίτσας καθώς κι όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς αυτήν την οδό (οδός Ιουλίας Κάτσα, Λ.Λαδά, Αιακού).

3) Μ. Σάββατο από ώρες 21:00 έως 00:30 διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το ύψος της πιάτσας ταξί μέχρι και τον Ι.Ν Παναγίτσας καθώς κι όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς αυτήν την οδό (οδός Ιουλίας Κάτσα, Λ.Λαδά, Αιακού).

Διαβάστε επίσης

383 χιλιάδες ευρώ για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας στους δήμους του Πειραιά και των νησιώνΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίθηκε η κατανομή ποσού ύψους 16.910.000,00 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά  για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δ...

Παναγιώτης Κουκούλης: Στο χέρι μας, η ποιότητα ζωής και η ευημερία της ΑίγιναςΑίγινα

Με έμφαση στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου, προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των δημοτών, ο υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας Παναγιώτης Κουκούλης παρουσίασε σε ένα πολυπληθές ακροατήρ...